Tromsø-artist får 10.000 kroner

Saksofonist fra Tromsø mottar 10.000 kroner fra Bera Evensens Legat.

LEGAT: Saksofonist Kjellaug Kornstad fra Tromsø har fått tildelt et legat på 10.000 kroner. Foto: Presse  Foto: Presse

kultur

Styret i legatet, som har eksistert siden 1993, skriver i en pressemelding at de nylig har foretatt tildelingen for 2018.

Tromsøsaksofonisten Kjellaug Kornstad er én av tre som har mottatt 10.000 kroner.

De andre som mottok legat var Sigrun Loe Sparboe fra Harstad og Magnus Berg fra Kjøpsvik.

Legatet har i alt utbetalt over 1.4 millioner kroner siden deres første tildeling i 1996.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur