Studentrevyen hadde forestilling på Driv i februar, og fikk god kritikk for sin opptreden.

Nå skal de på en 633 kilometer lang kjøretur til Ørnes i Nordland, hvor de skal delta på NNM i revy.

– Vi har akkurat ankommet Narvik nå, forteller Karoline Stensland i Studentrevyen, da iTromsø ringte onsdag ettermiddag.

– Galgenhumor

Studentrevyen i Tromsø reiser ned med «Plast», et sangnummer om plast i havet, og «Tromsmark», en sketsj om fylkessammenslåingen av Troms og Finnmark, i baklomma.

– Vi har veldig bra koreografi på sangnummeret hvor vi er utkledd som forskjellige sjødyr, så vi blir å krabbe rundt i artige kostymer, forteller Stensland.

Revydeltakeren håper også på at sketsjen om fylkessammenslåingen vil slå godt an, til tross for at den skal spilles i Nordland.

– Vi tror det kommer til å bli veldig artig for publikum. Dette er jo et NNM, så publikum vil bestå av folk fra alle fylkene i Nord-Norge.

– Sketsjen kommer til å bestå av en del galgenhumor, legger hun til.

– Beste repertoaret

Etter opptredenen på Driv i februar valgte Studentrevyen å sende inn bidrag til NNM i revy. Der bestemte en jury at Studentrevyen fikk presentere de to bidragene.

– Vi får muligheten til å presentere det beste sangnummeret revyen har å by på. Etter opptredenen på Driv fikk vi veldig gode tilbakemeldinger på koreografien, og folk syntes innslaget var veldig artig. Vi reiser ned med det beste vi har å by på, sier Stensland.

Om Studentrevyen kjører den 633 kilometer lange turen tilbake til Tromsø, med NNM-tittelen i lomma, gjenstår å se.

– Det hadde så klart vært veldig artig om vi vant, innrømmer Stensland.