Reiser til NNM med fylkessammenslåing og plast

Onsdag vendte Studentrevyen i Tromsø nesen mot Ørnes og NNM i revy.

NNM i revy: Studentrevyen skal delta i NNM i revy med numrene «Plast» og «Tromsmark». Bak fra venstre: Håvard Sæbø, Henrik Spantell Valdermo og Isak Engen Mortensen. Foran fra venstre: Sofie Vibe, Klara Borud og Karoline Olsen Stensland. Foto: Privat  Foto: Privat

kultur

Studentrevyen hadde forestilling på Driv i februar, og fikk god kritikk for sin opptreden.

Nå skal de på en 633 kilometer lang kjøretur til Ørnes i Nordland, hvor de skal delta på NNM i revy.

– Vi har akkurat ankommet Narvik nå, forteller Karoline Stensland i Studentrevyen, da iTromsø ringte onsdag ettermiddag.

LES OGSÅ: Kristin (23) har kommet hjem for å lage drømmeforestillingen (for abonnenter)

– Galgenhumor

Studentrevyen i Tromsø reiser ned med «Plast», et sangnummer om plast i havet, og «Tromsmark», en sketsj om fylkessammenslåingen av Troms og Finnmark, i baklomma.

– Vi har veldig bra koreografi på sangnummeret hvor vi er utkledd som forskjellige sjødyr, så vi blir å krabbe rundt i artige kostymer, forteller Stensland.

Revydeltakeren håper også på at sketsjen om fylkessammenslåingen vil slå godt an, til tross for at den skal spilles i Nordland.

– Vi tror det kommer til å bli veldig artig for publikum. Dette er jo et NNM, så publikum vil bestå av folk fra alle fylkene i Nord-Norge.

– Sketsjen kommer til å bestå av en del galgenhumor, legger hun til.

LES OGSÅ: – De ringte en gang og skulle ha meg med på «Beat for beat». Nei, takk

– Beste repertoaret

Etter opptredenen på Driv i februar valgte Studentrevyen å sende inn bidrag til NNM i revy. Der bestemte en jury at Studentrevyen fikk presentere de to bidragene.

– Vi får muligheten til å presentere det beste sangnummeret revyen har å by på. Etter opptredenen på Driv fikk vi veldig gode tilbakemeldinger på koreografien, og folk syntes innslaget var veldig artig. Vi reiser ned med det beste vi har å by på, sier Stensland.

Om Studentrevyen kjører den 633 kilometer lange turen tilbake til Tromsø, med NNM-tittelen i lomma, gjenstår å se.

– Det hadde så klart vært veldig artig om vi vant, innrømmer Stensland.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur