Tromsøstudentene til topps i revy-NNM

Studentrevyen i Tromsø ble vinnere i kategorien «beste scenefremføring» under helgens Nord-Norgesmesterskap i revykunst.

BESTE SCENEFREMFØRING: Isak Engen Mortensen (fra venstre), Henrik Spantell Valdermo, Klara Marie Borud, Sofie Vibe og Karoline Olsen Stensland fra Studentrevyen stakk av med pris under helgens revy-NNM.   Foto: Privat

kultur

– Det var absolutt ikke forventet, så vi er utrolig glad for det. Det var veldig høyt nivå, forteller revydeltaker Karoline Stensland.

Mesterskapet var en del av Nord-Norsk revyfestival, som ble arrangert i Ørneshallen i Meløy i helgen.

Over 70 revynummer deltok i konkurransen, der Studentrevyen som eneste Tromsø-revy bidro med to av dem. Til slutt var antall innslag redusert ned til 18 nummer, der det ble kåret vinnere i syv ulike kategorier.

Studentrevyen fikk utmerkelsen «beste scenefremføring» for sangnummeret «Plast».

– Sangen handler om at havet er fullt av plast. I innslaget er vi tre jenter som er utkledd i fiskekostymer, mens de to guttene spiller fiskere og utfører en dans med «Beyoncé-koreografi», noe som ble veldig morsomt, forklarer Stensland.

MILJØMORO: Med Beyoncé-inspirert dans og fjonge fiskekostymer gikk tromsøstudentene til topps med sangnummeret «Plast».  Foto: H. Steiro / Nord-Norsk Revyfestival

 

Åpnet showet

Det er første gang Studentrevyen deltar i mesterskapet, men det satt ingen preg på revygjengen, som attpåtil åpnet hele finaleforestillingen.

– Før finaleshowet fikk vi beskjed om at de ville at vi skulle ut først. Grunnen var at vi hadde mye energi, og de ville starte med et «pang», forteller hun.

– Det ga en god selvtillits-boost, slår hun fast.

– Plutselig hørte vi noen si «Tromsø»

Stensland forteller at det bare var så vidt at studentene fikk med seg at de vant, da et par av guttene var mer interessert i et annet mesterskap.

– Vi sto bakerst i lokalet, mens guttene sto og fulgte med på VM-resultater. Plutselig hørte vi noen si «Tromsø» fra scenen, så da måtte bare legge på spurt, sier hun og ler.

De øvrige finalekategoriene var tekst, monolog, sketsj, revyvise, revynummer og ungdomsnummer.

Malangsrevyen stakk av med prisene for «beste tekst» og «beste revyvise».

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur