Nå blir det enda en ekstraforestilling

Har du ikke sikret deg billetter til Påtryneteatret, har du nå nok en sjanse.

GLEDELIG GJENSYN: Knut Are Mortensen og Finn Arve Sørbøe gjentar sine velkjente rollefigurer på Kulturhusets scene. 

kultur

I oktober i fjor ble det offentliggjort at Påtryneteatret gjør comeback og opptrer på Kulturhuset i september med seks forestillinger. Dette er deres andre comeback siden de la opp i 2005. I 2013 gjorde de også et comeback, da med forestillingen «Komiske glipp – det beste fra 25 år» på Scandic Ishavshotel, hvor de solgte ut hele 16 julebordshow.

Etter at billettene ble lagt ut ble de revet vekk, og i november ble det bestemt at det skulle settes opp fire ekstraforestillinger.

Nå settes det opp enda en ekstraforestilling. 15. desember får du nok en mulighet til å se dem igjen, og det er nå totalt 13 forestillinger som spilles på Kulturhuset.

– Jeg har ikke opplevd maken siden Bjørn Sundquist entret hovedscenen på Kulturhuset med «Et hælvettes Liv», sier kulturhussjef Erik Smith-Meyer i en pressemelding.

Påtryneteatret, med originalbesetningen som besto av Finn Arve Sørbøe, Knut Are Mortensen, Tore Nedgård og Ørjan Haugli, oppsto i 1988, og var i sin tid de eneste helprofesjonelle revyartistene i Nord-Norge. Også Kristian Fr. Figenschow jr. har vært delaktig i gruppa, hvor han blant annet i hele 2003 jobbet med Påtryneteatret.