Nå blir det enda en ekstraforestilling

Har du ikke sikret deg billetter til Påtryneteatret, har du nå nok en sjanse.

GLEDELIG GJENSYN: Knut Are Mortensen og Finn Arve Sørbøe gjentar sine velkjente rollefigurer på Kulturhusets scene.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

kultur

I oktober i fjor ble det offentliggjort at Påtryneteatret gjør comeback og opptrer på Kulturhuset i september med seks forestillinger. Dette er deres andre comeback siden de la opp i 2005. I 2013 gjorde de også et comeback, da med forestillingen «Komiske glipp – det beste fra 25 år» på Scandic Ishavshotel, hvor de solgte ut hele 16 julebordshow.

Etter at billettene ble lagt ut ble de revet vekk, og i november ble det bestemt at det skulle settes opp fire ekstraforestillinger.

Nå settes det opp enda en ekstraforestilling. 15. desember får du nok en mulighet til å se dem igjen, og det er nå totalt 13 forestillinger som spilles på Kulturhuset.

– Jeg har ikke opplevd maken siden Bjørn Sundquist entret hovedscenen på Kulturhuset med «Et hælvettes Liv», sier kulturhussjef Erik Smith-Meyer i en pressemelding.

Påtryneteatret, med originalbesetningen som besto av Finn Arve Sørbøe, Knut Are Mortensen, Tore Nedgård og Ørjan Haugli, oppsto i 1988, og var i sin tid de eneste helprofesjonelle revyartistene i Nord-Norge. Også Kristian Fr. Figenschow jr. har vært delaktig i gruppa, hvor han blant annet i hele 2003 jobbet med Påtryneteatret.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur