Nikolai (22) er med i årets Farmen

Tromsøgutt Nikolai Aspen er en av 14 deltakere som i disse dager kjemper om seieren i TV2-programmet.

Nikolai Aspen (22) er med i årets sesong av "Farmen"  Foto: TV2

kultur

Nikolai Aspen skal i høst konkurrere mot 13 andre deltakere i den 14. sesongen av TV2s reality-program "Farmen".

Her skal de i 11 uker drive en gård, og hver søndag vil de bli en mindre. Til slutt vil vi stå igjen med en – vinneren av "Farmen" 2018, skriver TV2 i en pressemelding.

Dette er de 14 deltakerne i årets sesong av "Farmen".   Foto: TV2

 

"Årets "Farmen"-gård ligger i Finnskogen, et område med en særegen og uvanlig kulturhistorie. Da skogfinnene innvandret til Sverige og Norge på 1500- og 1600-tallet, tok de med seg en egen kultur som blant annet innebar overnaturlige vesener, ritualer og kontakt med åndeverden. Dette vil prege årets sesong av Farmen", står det i beskrivelsen av innspillingsstedet.

Aspen, som opprinnelig kommer fra Harstad, både studerer og jobber i Tromsø. Han er ikke helt ukjent med å være på TV, da han tidligere i år deltok i NRKs underholdningsprogram «Alle mot 1», der han stakk av med 25.000 kroner.

I forbindelse med deltakelsen i programmet, kunne Aspen fortelle til iTromsø at han er en mann med mange jern i ilden. Han har bakgrunn fra befalsskolen i Forsvaret og jobber nå som prosjektleder i eventbyrået Moment Norway. Han driver også selskapet Base Tromsø sammen med tvillingbroren Markus Aspen som satser på ski og ribturer. I tillegg studerer han fiskeri- og havbruksvitenskap på universitet i Tromsø.

Her er Nikolai Aspen sammen med "Farmen"-programleder Gaute Grøtta Grav.  Foto: TV2

 

Til VG forteller Aspen, som er singel, at han ikke bare håper å nå langt i konkurransen, men at han også kunne tenke seg å møte ei jente inne på "Farmen"-gården:

– Det hadde jo vært koselig å møte noen flotte, single jenter inne på gården. Skjer det, så skjer det. Om jeg møter en jente jeg tenker ser jævlig fin ut og som har de verdiene jeg synes er bra, kan det være at det skjer noe. Dette er veldig nytt, så jeg tipper det kan bli veldig tungt de første ukene. Jeg har et vanvittig konkurranseinstinkt, derfor ville det vært et stort nederlag for meg om jeg skulle ryke tidlig.