Slik har du aldri sett denne gjengen tidligere

Erlend Elias Bragstad, Trine Lise Olsen og Martin Schanche har slippet promovideo for julebordshowet «Jul i Kaigata» i Tromsø.

Skal stå på samme scene: I år er det Erlend Elias, Trine Lise Olsen og Martin Schanche som skal opptre under julebordet på The Edge.  

kultur

Tidligere denne måneden lanserte Clarion Hotel The Edge årets julebordshow. I år er det den usannsynlige trioen bestående av stylist Erlend Elias Bragstad, komiker Trine Lise Olsen og rallysjåfør Martin Schanche som skal få folk til å le i julestria.

– I år har vi lyst til å lage litt kaos. Dette er jo tre gærne mennesker som egentlig ikke har så mye til felles, men jeg er sikker på at de kommer til å lage et skikkelig morsomt show, sa Øyvind Alapnes, hotelldirektør på The Edge, under lanseringen av showet.


Denne usannsynlige trioen lager juleshow: – Det blir ikke familievennlig

Erlend Elias, Trine Lise Olsen og Martin Schanche er godt i gang med planleggingen av showet «Jul i Kaigata» i Tromsø. At det var de tre som skulle stå sammen på en scene, var det ingen som hadde sett for seg.

 

Showet skal ha en talkshow-lignende form hvor Olsen fungerer som en programleder.

– Vi er jo en saftig «togkrasj», men uansett hvor forskjellige vi er, så kommer vi jo sammen. Vi er alle personligheter fra nord og en spennende kombinasjon av ulike tider, utgangspunkt og karrierer, sa Olsen under lanseringen.


 

Søndag slapp Clarion Hotel The Edge en promovideo hvor vi ser Martin Schanche plukke opp sine to kompanjonger for å kjøre til øving. Det går ikke helt som planlagt.