Lene Marlin har investert i musikkspill: – Man oppdager nye og gamle låter om igjen

En rekke kulturpersonligheter har investert i et nytt spill, der man kjøper og selger musikkartister.

Har investert: Lene Marlin har investert i Simen Idsøe Eidsvågs nye musikkspill. 

kultur

Det er Simen Idsøe Eidsvåg som, sammen med faren Bjørn Eidsvåg, har gått sammen om å lage et spill, inspirert av fotballspill som «Fantasy Premier League». Det melder Dagens Næringsliv. I spillet kjøper og selger man musikkartister, og scorer poeng etter hvor bra «dine» artister gjør det i virkeligheten.

– Du får en pengesum, bygger en stall med artister og konkurrerer mot venner. Men i motsetning til fotballspillene skjer det noe hver eneste dag, sier Idsøe Eidsvåg til Dagens Næringsliv (saken krever abonnement)

Totalt har ulike musikere og bransjefolk, samt Innovasjon Norge og Music Norway, støttet med prosjektet med 1,8 millioner kroner.

Tromsøartist Lene Marlin er blant dem som har investert.

– Jeg likte ideen veldig godt fra første stund. Det er lett å bli engasjert i spillet, og man oppdager både nye og gamle låter om igjen. Det er veldig flinke folk involvert i dette, og jeg har alltid hatt veldig sans for det Simen får til. Det er et spennende prosjekt å være en del av, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier hun til DN.