Nå kommer verdens mest kjente strippere til Tromsø – igjen

Chippendales er klare for å kle av seg foran tromsøværinger, nok en gang.

SIST I 2016: Her opptrer Chippendales på Kulturhusets hovedscene i 2016. Foto: Daniel Lilleeng 

kultur

8. og 9. mai 2019 kommer virkelighetens Magic Mike fra Las Vegas og til Tromsø og Kulturhuset med forestillingen «Let’s misbehave».

Som seg hør og bør, under et Chippendales-show, blir det dans, lapdance, og ifølge Facebook-eventen høy partyfaktor og mye humor.

Ifølge Wikipedia ble Chippendales etablert i 1979, som det den første strippegruppe med kun menn, og hvor publikum først og fremst var kvinner. De skal også ha bidratt til å legitimere stripping som en underholdningsform.

–  Jeg så selv alle forestillingene sist. Aldri har vel salen tidligere vært fylt til randen av et hylende publikum, sier Erik Smith-Meyer i en pressemelding fra Kulturhuset.

iTromsøs journalist Martin Lægland anmeldte showet da de besøkte Tromsø i 2016. Han skrev da følgende om opplevelsen, som blant annet resulterte i en aldri så liten lapdance:

«Showets drøyeste øyeblikk er når en kvinne fra publikum blir tatt opp på scenen og utfordret til å vise fram den ’mest kreative måten å ta på en kondom’ for å vinne en tur backstage ’With one of the Chippendales who REALLY LOVES SEX’, sånn hvis noe skulle være uklart».

FOR ABONNENTER: Sjekk hvem som besøkte showet i 2016

Han endte likevel opp med å trille terningkast fire på showet, med følgende avslutning: «Det er fristende rent ordspillmessig å trille ’terningkast sex’, men dette blir en raus firer fra denne lettere traumatiserte anmelderen».