DDE-gitarist til Tromsø med humorshow

Står på scenen med to revyskuespillere.

KLAR FOR TROMSØ: Arnt Egil Rånes, Harald Morten Bremseth og Sigmund Kveli kommer til Tromsø. FOTO: Line Berre 

kultur

Humortrioen Kveli Rånes Bremseth kommer til Tromsø og Verkstedet på Kulturhuset onsdag 21. november med deres show «Det e itj størrelsa det kjæm an på». Forestillingen tar for seg historier som utspiller seg i de fiktive grendene Brein, Lein og Klein med figurer som står på morsomme hverdagssituasjoner.

På scenen står Arnt Egil Rånes, sologitarist i DDE, Harald Morten Bremseth, revyaktør i Lånkereven, Norges mestvinnende revygruppe i NM i revy, og Sigmund Kveli, tekstforfatter og revyskuespiller.


Anmeldelse:

Palmehospitalet – et sjukt sted

Når du henter billetten din til Tromsøpalmen 2018, sjekker du inn på Palmehospitalet – et sjukt sted.

 

Dette skriver trioen i en pressemelding.

– Det er en stor glede for oss å fortelle glade mennesker i Tromsø at vi kommer til «Verkstedet» på Tromsø Kulturhus med vårt nyeste show onsdag 21. november. Vi var innom der for tre år siden og endelig ble det en ny mulighet for tur nord til Tromsø, skriver Arnt Egil Rånes i pressemeldingen.