Lystcast – episode 9

Hva er egentlig maskulinitet i 2019? Nuutti stiller med nylakkede negler i denne niende episoden.

EPISODE 9: Her kan du høre den niende episoden av "Lystcast", der Roy-Arne Johannessen (45) og Nuutti Pellikka (18) diskuterer hvordan det er å være ungdom i Tromsø i dag. Foto: Krister Hammer Andersen

kultur

Dessuten søkes det svar på om søringer er mer feminine enn nordlendinger og om det er innenfor med vorspiel på rutebussen.

Lystcast får også den steintøffe og reflekterte kickbokseren Viljar på besøk som dagens gjest, og det diskuteres om det kleint å sjekke seg for kjønnssykdommer.Roy-Arne (45) starter podkast for ungdom: – Det er veldig mye med ungdommen som jeg rett og slett ikke forstår

Komiker Roy-Arne Johannessen (45) gleder seg til å lære mer om ungdommen i Tromsø i sin nye rolle som programleder for podkasten «Lystcast».Lystcast kårer Tromsøs beste skolerevy

I denne episoden har Lystcast-gjengen fått besøk av polititjenestemannen Simon Almås som forteller hva han føler når han er sivil og kjører gjennom en politikontroll.I dagens lystcast: tung, fet «gangsterrap» fra Sænja!

I dagens lystcast: tung, fet «gangsterrap» fra Sænja!I dagens Lystcast: «Palle» Jensen er gjest

I dagens Lystcast: «Palle» Jensen er gjestLystcast: Hva er greia med ankelsokker om vinteren?

Lystcast: Hva er greia med ankelsokker om vinteren?