De poserte pent for fotografen i et drømmelandskap. Så tok vinden tak i Lisas slør

Lisa Sandnes og Glenn Sture Sandnes hadde storslått feiring i romantisk by. Da de skulle ta med venner og familie på seiltur gikk det derimot litt skeis med bryllupsbilde.

VIND I SEILET – OG SVEISEN: Lisa Sandnes og Glenn Sture Sandnes fikk et morsomt minne etter båtturen under bryllupet.  Foto: Privat

kultur

iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde, hvor folk kan sende inn sitt bryllupsbilde som enten er tøysete, kleint, fælt, dårlig utført eller noe helt annet. Vinnerparet som stemmes fram vinner en ny fotografering, ikke nødvendigvis i brudekjolen, men nye, fine portretter av deg og din utkårede i tillegg til en middag for to på Emmas Drømmekjøkken (se hvordan du kan delta lenger ned i saken).

I 2003 giftet Lisa Sandnes seg med Glenn Sture Sandnes i Positano ved Amalfikysten i Sør-Italia.

– Bildet er tatt på båtturen vi hadde med bryllupsgjestene. Vi sitter framme ved baugen og skal smile pent til bryllupsfotografen, da vinden plutselig tar tak i sløret mitt og det rives ut av håret, sier Sandnes og ler.

DE TIDLIGERE BRYLLUPSBILDENE:


iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde:

Fotografens «gode» forslag gikk ikke helt som planlagt. Heldigvis endte det med latter

Da Sonja Bertheussen og Kurt Sørensen giftet seg i 2014 prøvde de seg på et stunt som ga dem latterkrampe.Brudeparet synes selv de så ganske fine ut på bildet. Det var før de oppdaget en overraskelse som hadde sneket seg inn

Kari Skog og Vasil Gjuroski hadde ikke planlagt noe bryllupsbilde, men ble fornøyd med et som ble fanget «i øyeblikket». Senere oppdaget de at det hadde sneket seg inn en fremmed tredjeperson.Konkurransen om byens «verste» bryllupsbilde:

Alt lå til rette for det perfekte øyeblikket. Så revnet buksa til brudgommen

Bernt Eirik og Katrine Isaksen Lyngstad skulle gjøre et sprell for fotografen. Det endte med ødelagte klær og en god latter.iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde:

– Vi kan være litt sprø

Da ekteparet Furås skulle avsløre på Facebook at de i all hemmelighet hadde giftet seg, valgte de et bilde av den mer uortodokse sorten.Deltar i Tromsøs «verste» bryllupsbilde: – Det der er oss i et nøtteskall

Tom Arne og Grete Iren Hermansen giftet seg i all hemmelighet. Da de ble fotografert i Folkeparken måtte de gjøre det med en ironisk distanse.


Heldigvis var frisøren der

Resultatet ble et nokså morsomt bildet hvor bruden ser svært fortvilet ut, samtidig som ektemannen slapper av i solen.

– Ble du forbanna?
– Nei, jeg ble mest skremt, man kan se på grimasen min. Jeg skvatt veldig fordi jeg hadde ikke forventet det. Sløret var så stort og plutselig sto det en hvit tyllvegg mot meg, men jeg klarte heldigvis akkurat å nappe tak i det så det ikke fløy av stedet, håret ble rufset opp, men var skjult av sløret. Øyeblikket er virkelig fanget. Glenn aner ingenting og koser seg bare, som man kan se på bildet. Det var den lokale fotografen, innleid for anledningen som fanget hendelsen.

– Hun var med oss hele dagen fra morgen til kveld, og fikk heldigvis flere andre gode, bilder.

I tillegg var også frisøren med på båten.

– Frisøren klarte å fikse sveisen, så den ble ikke værende slik resten av kvelden.

På takkekortet

Egentlig hadde de tenkt å gifte seg i Toscana.

– Vi har stor familie og hadde ikke plass til alle om vi skulle gjøre det hjemme. I tillegg ønsket vi å gjøre det litt annerledes og trengte med engang på vinslott i Toscana, men det ble litt feil å være på innlandet uten kyst og hav som vi er vant med. Da foreslo bryllupsplanleggeren vår Positano og der føltes alt riktig.


iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde

Er ditt bryllupsbilde av det litt mer pinlige, stygge, rare eller harrye slaget? Fortjener dere en sjanse til å få et nytt, ordentlig portrett? iTromsø skal kåre byens «styggeste» bryllupsbilde.


Vielsen var ferdig cirka klokken 13.30 og de måtte finne noe å sysselsette seg selv og brudefølget med. Dermed endte de opp med båtturen hvor brudesveisen fikk kjenne på naturkreftene.

– Utover vinden så var det helt fantastisk å være på den båtturen og svært idyllisk. I tillegg ble det jo et artig bilde, som vi også hadde med på takkekortet.

SLIK DELTAR DU:

Har du et bilde du mener er så «ille» at det fortjener å være med i kåringen? Send det som vedlegg i jpg-format til: marianne@itromso.no innen 20. august.

Dersom du sender inn et bilde, takker du også ja til at bildet publiseres på våre plattformer og at du vil fortelle om det i avisa.

Vinnerparet som stemmes fram vinner en ny photoshoot, ikke nødvendigvis i brudekjolen, men nye, fine portretter av deg og din utkårede. I tillegg får dere en middag på Emmas Drømmekjøkken.