iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde:

Rett etter vielsen var hele brudefølget supersultne. Det resulterte i brudens favorittbilde

Camilla Markussen synes bildet av henne og ektemannen utenfor Circle K i Breivika er den mest «ekte» avbildningen fra bryllupsdagen deres.
kultur

iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde, hvor folk kan sende inn sitt bryllupsbilde som enten er tøysete, kleint, fælt, dårlig utført eller noe helt annet. Vinnerparet som stemmes fram vinner en ny fotografering, ikke nødvendigvis i brudekjolen, men nye, fine portretter av deg og din utkårede i tillegg til en middag for to på Emmas Drømmekjøkken (se hvordan du kan delta lenger ned i saken).

3. juni 2016 giftet Camilla Markussen og Morten Takøy seg på Rådhuset i Tromsø. Rett etter vielsen var både det nygifte ekteparet og deres brudefølge så sultne at samtlige kjørte sporenstreks til Circle K i Breivika, eller Statoil som det het da.

– Ja, jeg var ganske sulten og det var egentlig ganske kjipt. Jeg hadde samtidig en liten gutt på syv måneder og det var totalt kaos på morgenen, sier Markussen og fortsetter:

– Jeg vet egentlig ikke hvorfor vi endte opp der når vi kunne kjørt til Statoil-en nede på Nansen Plass, men det ble nå slik.


iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde

Er ditt bryllupsbilde av det litt mer pinlige, stygge, rare eller harrye slaget? Fortjener dere en sjanse til å få et nytt, ordentlig portrett? iTromsø skal kåre byens «styggeste» bryllupsbilde.

 

Ingen brudekjole

Bildet, som viser Markussen og Takøy i bilen, spisende på hver sin pølse er tatt av brudens forlover.

– Det har endt opp med å bli et av favorittbildene mine fra bryllupet fordi det er så ekte. Det er et symbol på hvordan bryllupet var – det gikk litt fort i svingene med planleggingen og jeg hadde ikke engang brudekjole på meg. Kjolen jeg har på er fra Zalando. Det at bryllupsmiddagen «nesten» ble på Statoil var bare prikken over I-en og alle koste seg med pølser der.

– Synes du det gjorde noe?

– Absolutt ikke. Det viktigste var at vi ble gift og fikk en kjempefin dag. Alle de vi er glade i og bryr oss om var til stede og da er det ikke så farlig med alle detaljene.

Lite bryllup

Selve vielsen var en fredag. Festen hadde de lørdag på Røde Kors-huset.

– Vi hadde et alkoholfritt bryllup og det var veldig fint. Jeg er student og vi hadde ikke penger til å lage et kjempestort bryllup hvor vi brukte 150.000 kroner. Det er også snakk om prioriteringer og vi vurderte det dit hen at vi ikke ønsket å ta opp forbrukslån for å bruke på én dag. Vi valgte heller å ha et bryllup som viser hvordan vi er med enkelt koldtbord og masse gøy, sier Markussen.

Paret er fortsatt lykkelig gift.

– Og nå har vi flyttet til norddelen av øya, som betyr at vi ganske ofte er på bensinstasjonen i Breivika, sier hun og ler.

DE TIDLIGERE BRYLLUPSBILDENE:


Fotografen skulle prøve noe «nytt»: – Heldigvis hadde vi ikke «bubb» i nesa

Lene og Torbjørn Jørgensen måtte reise til Alta for å ta bryllupsbildene. Der ville fotografen teste ut en litt spesiell teknikk.

 

iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde:

Fotografens «gode» forslag gikk ikke helt som planlagt. Heldigvis endte det med latter

Da Sonja Bertheussen og Kurt Sørensen giftet seg i 2014 prøvde de seg på et stunt som ga dem latterkrampe.Brudeparet synes selv de så ganske fine ut på bildet. Det var før de oppdaget en overraskelse som hadde sneket seg inn

Kari Skog og Vasil Gjuroski hadde ikke planlagt noe bryllupsbilde, men ble fornøyd med et som ble fanget «i øyeblikket». Senere oppdaget de at det hadde sneket seg inn en fremmed tredjeperson.Konkurransen om byens «verste» bryllupsbilde:

Alt lå til rette for det perfekte øyeblikket. Så revnet buksa til brudgommen

Bernt Eirik og Katrine Isaksen Lyngstad skulle gjøre et sprell for fotografen. Det endte med ødelagte klær og en god latter.iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde:

– Vi kan være litt sprø

Da ekteparet Furås skulle avsløre på Facebook at de i all hemmelighet hadde giftet seg, valgte de et bilde av den mer uortodokse sorten.Deltar i Tromsøs «verste» bryllupsbilde: – Det der er oss i et nøtteskall

Tom Arne og Grete Iren Hermansen giftet seg i all hemmelighet. Da de ble fotografert i Folkeparken måtte de gjøre det med en ironisk distanse.De poserte pent for fotografen i et drømmelandskap. Så tok vinden tak i Lisas slør

Lisa Sandnes og Glenn Sture Sandnes hadde storslått feiring i romantisk by. Da de skulle ta med venner og familie på seiltur gikk det derimot litt skeis med bryllupsbilde.

 

SLIK DELTAR DU:

  • Har du et bilde du mener er så «ille» at det fortjener å være med i kåringen? Send det som vedlegg i jpg-format til: marianne@itromso.no innen 20. august.
  • Dersom du sender inn et bilde, takker du også ja til at bildet publiseres på våre plattformer og at du vil fortelle om det i avisa.
  • Vinnerparet som stemmes fram vinner en ny photoshoot, ikke nødvendigvis i brudekjolen, men nye, fine portretter av deg og din utkårede. I tillegg får dere en middag på Emmas Drømmekjøkken.