iTromsøs «verste» bryllupsbilde:

– Jeg ville ha det bildet i avisa, men vi feiget ut i siste liten

Da Anita Weber-Fausa og Kaj Egil Fausa skulle ta bryllupsbilder, ble de nærmest løpt ned. En av forstyrrelsene fikk imidlertid bli med.
kultur

iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde, hvor folk kan sende inn sitt bryllupsbilde som enten er tøysete, kleint, fælt, dårlig utført eller noe helt annet. Vinnerparet som stemmes fram vinner en ny fotografering, ikke nødvendigvis i brudekjolen, men nye, fine portretter av deg og din utkårede i tillegg til en middag for to på Emmas Drømmekjøkken (se hvordan du kan delta lenger ned i saken). Fristen for nye bidrag til konkurransen har gått ut.

18. august 2012 ble Anita Weber-Fausa fra Tromsø og Kaj Egil Fausa fra Dåfjord på Ringvassøy gift i Elverhøy kirke.

Etter vielsen og før festen på Næringslivets hus, var det duket for fotoseanse med fotograf Ørjan Bertelsen flere steder på øya. Blant annet ved Prestvannet.

– Jeg hadde vært der flere ganger og synes det var et ypperlig sted å ta bilder, sier Weber-Fausa.


iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde

Er ditt bryllupsbilde av det litt mer pinlige, stygge, rare eller harrye slaget? Fortjener dere en sjanse til å få et nytt, ordentlig portrett? iTromsø skal kåre byens «styggeste» bryllupsbilde.


Mange kom forbi

Likevel er ikke Prestvannet et området man nødvendigvis får være i fred, og i løpet av fotoseansen var det veldig mange som passerte.

– Vi ble nok kanskje løpt litt ned.

Blant annet kom det en jogger forbi, som endte opp med å bli med på bryllupsbildet. Der ekteparet står i sin fineste stas, og så løper plutselig en mann løpende forbi og inn i bildet.

– Jeg vet ikke hvorfor fotografen tok bilde av akkurat ham, men vi merket det ikke før vi så gjennom bilene lang tid etter fotoseansen. Jeg ville ha det bildet i avisen, men vi feiget ut i siste liten, sier Weber-Fausa og ler.

De fineste bilene

Joggemannen vet trolig ikke at han ble med på bildet.

– Det er ikke så mange som har sett det, bare noen få i familien.

På tross av mange mennesker, mener bruden at de fineste bildene ble tatt på Prestvannet.

– Vi tok først bilder utenfor Hålogaland Teater, men de ble ikke like fine som de fra Prestvannet.

DE TIDLIGERE BRYLLUPSBILDENE:


Fotografen skulle prøve noe «nytt»: – Heldigvis hadde vi ikke «bubb» i nesa

Lene og Torbjørn Jørgensen måtte reise til Alta for å ta bryllupsbildene. Der ville fotografen teste ut en litt spesiell teknikk.

 

iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde:

Fotografens «gode» forslag gikk ikke helt som planlagt. Heldigvis endte det med latter

Da Sonja Bertheussen og Kurt Sørensen giftet seg i 2014 prøvde de seg på et stunt som ga dem latterkrampe.Brudeparet synes selv de så ganske fine ut på bildet. Det var før de oppdaget en overraskelse som hadde sneket seg inn

Kari Skog og Vasil Gjuroski hadde ikke planlagt noe bryllupsbilde, men ble fornøyd med et som ble fanget «i øyeblikket». Senere oppdaget de at det hadde sneket seg inn en fremmed tredjeperson.Konkurransen om byens «verste» bryllupsbilde:

Alt lå til rette for det perfekte øyeblikket. Så revnet buksa til brudgommen

Bernt Eirik og Katrine Isaksen Lyngstad skulle gjøre et sprell for fotografen. Det endte med ødelagte klær og en god latter.iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde:

– Vi kan være litt sprø

Da ekteparet Furås skulle avsløre på Facebook at de i all hemmelighet hadde giftet seg, valgte de et bilde av den mer uortodokse sorten.Deltar i Tromsøs «verste» bryllupsbilde: – Det der er oss i et nøtteskall

Tom Arne og Grete Iren Hermansen giftet seg i all hemmelighet. Da de ble fotografert i Folkeparken måtte de gjøre det med en ironisk distanse.De poserte pent for fotografen i et drømmelandskap. Så tok vinden tak i Lisas slør

Lisa Sandnes og Glenn Sture Sandnes hadde storslått feiring i romantisk by. Da de skulle ta med venner og familie på seiltur gikk det derimot litt skeis med bryllupsbilde.iTromsø kårer byens «verste» bryllupsbilde:

Rett etter vielsen var hele brudefølget supersultne. Det resulterte i brudens favorittbilde

Camilla Markussen synes bildet av henne og ektemannen utenfor Circle K i Breivika er den mest «ekte» avbildningen fra bryllupsdagen deres.