Konsertsugen?

I kveld kan du se Balsfjord-bandet A. M. Band spille live fra klokken 20.00

Fritid Live sender konserten direkte fra Audiators lokaler på Skattøra.
kultur

A. M. Band består av fem ungdommer som har spilt sammen siden 2017.

– Vi spiller for det meste blues og rock, men låtene våre bærer også preg av indie og funk, skriver bandet på sin Facebook-side.

A.M Band har tidligere spilt på festivaler som BluesInvest i Melbu og Saga visefestival.

«Denne musikalsk begavet vennegjengen kommer inn i rekka blant noen av stjerneskuddene som kommer ut av Kongsbakken Videregående. De fem vennene kommer alle fra Balsfjord, hvor tre av de går på Kongsbakken. Øvingstimene har en tendens til å bli mange, og A.M Band ble navnet på bandet siden de fikk mest gjort etter midnatt. Bandet inspireres av sjangre som blues, rock, klassiske ballader, funk og indie, og liker å kunne vise et variert repertoar,», skriver Fritid Live.