For de spesielt interesserte

Skada Vara er klar med sin første EP.

  Foto: Carl Christian Lein Størmer

3

  Foto: presse

Tromsopuls

Med en crossover av rap og reggae, er det ingen tvil om at EP-utgivelsen er rettet mot de mer spesielt interesserte.

Spesiell struktur

Til tider kan det virke som at de noe korte sangene skifter tempo, noen ganger går sangene i sakte Bob Marley-lignende tempo, og noen ganger bare eksploderer det over til dansemusikk-tempo.

Bli tilhenger av Tromsøpuls på Facebook

Også skal det nevnes at låtene har en smårar struktur og oppbygning.

Sjarmerende

Med et hint av 50-tallet i seg, skal det sies at EP'en er litt sjarmerende. Det er absolutt potensiale her, men det trengs mer arbeid rundt det hele før guttene kan slippes inn i P4-varmen.

Les mer fra Tromsøpuls-seksjonen her

De skal ha respekt for at de rapper på nordnorsk. Det at de gjør det hele mer lokalt og hjemmekoselig er absolutt et pluss i margen.

Ep'en er ikke akkurat superimponerende, men har noen få høydepunkter, og havner derfor midt på treet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

Tromsopuls