Smekkfullt på årets første Quiz

Én time før quiz-start var hvert eneste bord på Driv okkupert da semesterets første StudentQuiz gikk av stabelen i går.

FOLKSOMT: Laget "Debutuka" var en av mange påmeldte under første studentquiz. Fra venstre: Maya Åsli, Ove Petter Sørheim, Marius Larsson, Karoline Robertsen, Jørgen Bolstad og Mariell Apeland. 

kultur

I humørfylte og uformelle omstendigheter arrangertes i dag semesterets første StudentQuiz på Driv. Og tradisjonen tro var stemninga på topp og huset fylt til randen av konkurranselystne og engasjerte studenter.

- Atmosfæren på quiz bruker å være flott den. Det er et veldig populært arrangement, og det blir som regel fullt hver gang, sier Anton Bremseth (21), en av kveldens to verter.

Og legger til at det gjelder å være tidlig ute om man vil være med.

- Ja, her handler det om å være første mann til mølla.

Gikk for seier

Konseptet går ut på at man konkurrerer i lag på 6 stk. Ett av lagene med ambisjoner om seier i går var Debutka. Bestående av studenter med forskjellig bakgrunn og fordelt på forskjellige studier, var målene for kvelden høye.

- Vi har et lag med en god blanding av ekspertise. Vi studerer forskjellige ting og er dermed god på forskjellige områder. Vi går helt klart for seier!, sier Mariell Apeland (25).

- Quiz er alltid gøy, men det er jo bestandig noen som er mer rutinerte enn andre da. Jeg anser meg selv mer som en ”bezzerwizzer”, legger Maya Åsli (22) spøkefullt til.

- Men forventingene i år er høye, sier Marius Larsson (25) og poengterer at laget hans i fjor kom til finalen.