Vinn minikonsert med Hekla Stålstrenga

Unik mulighet

Hekla Stålstrenga vil gi 40 barn muligheten til intimkonsert.

Spesiell KJEMI: Hekla Stålstrenga og Nordnorsk opera- og symfoniorkester har samarbeidet mange ganger siden 2011, og trives svært godt sammen. Her fra konserten som ble til ei liveplate den 16. oktober 2013. Foto: Tor Farstad.  Foto: Tor Farstad

kultur

2. oktober står Hekla Stålstrenga på Drivs storscene for aller siste gang i år.

Dessverre for mange har konserten 18 års aldersgrense, noe som betyr at unge fans ikke får muligheten til å se bandet som har tiårsjubileum neste år.

LES OGSÅ: Folkefenomenet

4-åring sjarmerte bandet

Men etter mange hjertesmeltende historier fra rådløse foreldre har gruppa nå åpnet muligheten for enkelte.

- Foreldre sender oss stadig mail og spør om deres unger kan komme på lydprøver for å høre på oss. Dette syns vi er superstas. En gang i Vadsø hørte vi noen som sang ute i gangen mens vi rigga opp på scenen. Vi gikk ut for å sjekke det og det viste seg å være en 4 år gammel gutt som sang "Har du fyr". Han håpet at vi skulle høre den og komme ut for å møte han. Da smeltet vi og inviterte han og moren på en intimkonsert. Det har vi veldig lyst å gjøre her i Tromsø også, sier gitarist Tore Bruvoll.

LES OGSÅ: Svært hektisk Hekla-sommer

Kommenter

For om du er innenfor kategorien barn (mellom 3-14 år) og har et brennende ønske om å se Hekla Stålstrenga, kan du nå få oppleve dem på nært hold sammen med 39 andre små fans.

- De 40 første som kommenterer denne artikkelen skal jeg kontakte og få dem inn på en eksklusiv minikonsert, lover Bruvoll som sier at man kan ha med seg en foresatt.

LES OGSÅ: Går mot utsolgt opera

*Les også om fremtiden til Hekla Stålstrenga i morgendagens iTromsø