– Helt klart Tromsøs fineste strand

Gjestene var ikke i tvil om at det var Grøtfjord som fortjente å stikke av med seieren i iTromsøs kåring av byens beste strand.

Fredag arrangerte iTromsø strandfest for byens innbyggere. I sommer har iTromsø kåret byens beste strand og det var til slutt stranda i Grøtfjord som stakk av med seieren og dermed får tittelen "Byens beste strand". Ser du noen du kjenner?

TROMSØS FINESTE STRAND: Venninnene var samstemte om at det var den riktige stranden som stakk av med seieren som Tromsøs fineste strand. Fra Venstre: Katrine Strand, Ida Anderssen, Christina Sivertsen og Ida Harrysson 

Bjarne Myrvang og Mary Myrvang. 

Benedicte Robertsen og Siri Karlsen  Foto: TRond Tomassen

Julie og Olaf Fredriksen  Foto: Trond Tomassen

kultur

Fredag brakte det løs med en heidundrende strandfest i Grøtfjord. I sommer har iTromsø hatt en avstemning der leserne kunne stemme fram det de mente var byens vakreste strandperle. Det var Grøtfjord som stakk av med seieren og i den anledning inviterte iTromsø til en storstilt strandfest.

God blanding

200 av byens befolkning var til stede for å feire kritthvite sommerperlen på Kvaløya. Gjestene fikk mat og drikke servert av Kitchen & Table og Mack. To av dem som hadde møtt opp var Ida Harryson og Christina Sivertsen og var strålende fornøyd med arrangementet.

– Vi meldte oss på fordi det hørtes veldig kult ut. Det er jo litt annerledes med en strandfest og det er jo en veldig fin strand, sier Ida Harryson.

– Når alle bare har med seg en venn hver, så blir det en god blanding av folk, legger Sivertsen til.

Men det var ikke bare stranden som lokket hos alle.

– Det er jo gratis mat og drikke. Det må jo bli koselig, sier Benedicte Robertsen.

– Samtidig kommer man seg jo litt bort fra byen, sier Siri Karlsen.

Stort

Olaf Fredriksen er en av dem som bor i Grøtfjord og han forteller at Strandfesten er noe de har sett fram til.

– Det er jo litt stort for oss at den er kåret til den fineste stranden. Det er jo veldig fint å få lov til å være med på festen, sier Fredriksen.

Riktig vinner

De oppmøtte var samstemte i at det var den riktige stranden som ble kåret.

– Ja, det er den beste stranden som vant, sier Bjarne Myrvang og Mary Myrvang.

– Det er jo en virkelig fin strand og på en ordentlig sommerdag, så er det jo helt fantastisk, sier Julie Fredriksen.

– Det er en veldig fin strand og helt klart Tromsøs fineste, sier Christina Sivertsen.

– Det er absolutt Tromsøs fineste strand. Det er jo hit man drar på sommeren når det er skikkelig fint vær, sier Ida Harryson.