Ingen Komipris til Trine Lise Olsen

Lørdag kveld var komikeren nominert til prisen for årets gjennombrudd. Den gikk til Kevin Vågenes.

Det ble ingen Komipris på Trine Lise Olsen lørdag kveld. 

kultur

Trine Lise Olsen ble nominert til prisen for årets gjennombrudd etter suksessforestillinga "Æ har rett".

- Jeg ble helt i ekstase da jeg fikk vite det, men kunne ikke fortelle det til noen, ettersom det ikke var offentlig ennå, sa Olsen til iTromsø i slutten av juni da nominasjonen ble offentliggjort.

LES OGSÅ: Hun er nominert til Komiprisen

"Æ har rett" begynte på Hålogaland Teater i 2013, og har siden vært på turné flere steder i landet. Olsen har fått gode kritikker for forestillinga, som hun selv har skrevet og som Tom Sterri har regissert.

Hun var nominert til prisen årets gjennombrudd sammen med Nader Khademi for "De tre musketerer" og Kevin Vågenes for "Mellom bakkar og berg". Sistnevnte fikk prisen, og i et intervju med iTromsø tidligere i sommer sier Trine Lise Olsen at hun har tro på at det er Vågenes som stikker av med prisen.

- Kevin er så utrolig flink og dyktig, og i tillegg er han på TV. Det er nok et større gjennombrudd, sa Olsen til iTromsø tidligere i sommer.

LES OGSÅ: Tromsøpublikumet får ikke nok av denne jenta.

Trine Lise Olsen var på plass i salen da prisen ble delt ut og hun underholdt publikum. Fredag la hun ut en oppdatering på sin Instagram-profil.

- Komiprisen er i morgen og jeg er nominert og får lov til å underholde! Vært på øving nå og tror det blir gøy altså, skriver hun til bildet på sin egen Instagram-profil.

Komiprisen kårer Norges fremste humorister i 11 kategorier. Det er den 15. gangen at Komiprisen arrangeres, og for andre året på rad er det Vidar Magnussen som er programleder.