Nesten 100.000 visninger på tre dager

Visningstallet på musikkvideoen til Violet Road har virkelig skutt i været etter lanseringen for tre dager siden.
Violet Road - We Are The Love

Her er vår splitter nye singel og musikkvideo "We are the love"! På en helt fantastisk junidag i sommer i omgivelsene til spektakulære SALT Art - Music så samla flere tusen mennesker seg for å ha det fint i lag. Det var helt nydelig. Det var og er kjærlighet. Og er det noe verden virkelig trenger nå så er det mer kjærlighet. Kos dere med den her! Del den og spre ordet! Vi er utrolig stolte over resultatet.This is our brand new video "We are the love". Feel free to share!Directed by: Daniel MikkelsenProduced by: Violet RoadPhoto: Daniel Mikkelsen and Rikard AmodeiDrone: Rikard AmodeiGrading: SIKT MediaSpotify: http://bit.ly/WeAreTheLoveSpotifyiTunes: http://bit.ly/WeAreTheLoveiTunesTidal: http://bit.ly/WeAreTheLoveTidal

Posted by Violet Road on 4. september 2015

OVERVELDENDE: Kjetil Holmstad-Solberg, vokalist i Violet Road, forteller at tilbakemeldingene etter slippet av den nye musikkvideoen har vært overveldende. F.v. Halvard Rundberg, Håkon Rundberg, Kjetil Holmstad-Solberg, Herman Rundberg og Hogne Rundberg Foto: Tom Benjaminsen 

kultur

Fredag lanserte Violet Road den nye singelen «We are the Love» med musikkvideo. Siden da har videoen, i skrivende stund, fått 94.139 visninger. Mannen bak videoen, Daniel Mikkelsen, forklarer at han aldri før har produsert noe som har fått så mange visninger på så kort tid.

– Over all forventning

– Det har gått over all forventning. Det hjelper selvfølgelig at det er videoen til et av Norges mest profilerte band og de har en fast tilhengerskare, sier Mikkelsen.

Videoen ble spilt inn i sommer i forbindelse med gratiskonserten Violet Road holdt for SALT Art-Music på Sandhornøy.

Heldig med været

– Vi var djevelsk heldig med været og det hjelper mye. Videoen er jo en kjempegod reklame for Nord-Norge og når man ser slike bilder fra landsdelen, så blir man litt stolt, sier han.

Videoen ble filmet på en dag, pluss et opptak fra studio i Bodø. Videoen er foreløpig kun publisert på Facebook og Mikkelsen forteller at tilbakemeldingene han har fått for musikkvideoen har vært utelukkende positive.

– Den dagen musikkvideoen kom ut, så lanserte også A-ha nytt album, samt Ane Brun kom ut med nytt materiale. De fikk kun en promille av samme oppmerksomhet som på Facebook. Det er jo veldig artig, sier han.

Tar det ikke for gitt

Kjetil Holmstad-Solberg, vokalist i Violet Road, er overveldet av responsen de har fått etter singelslippet.

– Man forventer aldri at det skal bli så mye oppmerksomhet rundt en singel og en video. Det er overveldende og vi tar det absolutt ikke for gitt, sier Holmstad-Solberg.

Han røper at videoen ikke var veldig godt planlagt.

– Da det ble klart at vi skulle spille på Salt, så heiv vi oss rundt og fikk leid inn fotografer. Det er jo en helt unik plass, sier han.