Mann (44) tilbake i byen

I fjor solgte forestillingen hans ut Kulturhuset. Nå kommer Bård Tufte Johansen tilbake til Tromsø.

I SITT ESS: Her er Bård Tufte Johansen i aksjon på Latter i Oslo. I oktober er det publikum på Kulturhuset i Tromsø som får oppleve komikerens skråblikk på tilværelsen som mann i midten av 40-årene.  Foto: Lars Eivind Bones

kultur

Det var i oktober i fjor at komiker Bård Tufte Johansen spilte forestillingen «Mann (44) snakker om...» for et utsolgt Kulturhus.

Selv om han til iTromsø i fjor uttalte at han «for guds skyld måtte gi seg» med forestillinga før han fylte 46, er han 17. oktober tilbake på Kulturhuset.

Les også: - Det morsomste jeg har vært med på.

I fjor mottok også Johansen Komiprisen for «Årets standup-komiker» for nettopp «Mann (44)»-forestillingen, og forestillingen er etter en lang turné sett av over 120.000 publikummere.

Forestillinga har fått gode tilbakemeldiger fra anmelderne.

- Dette blir et av de siste showene jeg gjør med denne forestillingen. Jeg kommer fra Alta dagen før, og selv om jeg får noen skuddskader og blåmerker, kommer jeg til å gi alt i Tromsø. Og forresten; denne gangen skal jeg ha med meg kona mi, og hun har ikke sett midnattssola før. Jeg har lovt henne det, så hvis noen har tilgang på noen store lykter, så ta kontakt, sier Johansen i en pressemelding.