Joddski på Driv

Solgte ut på ett døgn

Jørgen Nordeng har klart det ingen har klart før han – nemlig å selge ut Driv på litt over ett døgn.

JODDSKI: Jørgen Nordeng er mildt sagt populær i Tromsø. Billettene til konserten på Driv gikk nemlig på rekordtid.  Foto: Rune Bendiksen

kultur

16. oktober står Jørgen Nordeng, bedre kjent som «Joddski», foran en utsolgt Isbjørn Scene på Driv. De 150 billettene ble revet vekk raskere enn noen andre artister før han.

– Det er helt sykt. Det er ny rekord på huset, sier Ildri Jørgensen, som er PR- og markedsansvarlig på Studentsamfunnet Driv.

LES OGSÅ: Driv gir tipspenger til flyktningene

Lenge siden sist

Den store etterspørselen kan skyldes at det er en god stund siden Nordeng har opptrådt i Tromsø. Sist var med Tungtvann på The Edge i vår.

– Han har heller aldri spilt på Driv før. Det virker utvilsomt som at vi har truffet med denne bookinga, sier Jørgensen.

Tidligere i høst kunne også studenthuset registrere at begge konsertene med Kari Bremnes ble utsolgt.

– Det tok to uker, men det er også en annen sjanger på en annen scene og kan egentlig ikke sammenlignes.

LES OGSÅ: - Han er den tøffeste i Norge

Bytter ikke scene

Men selv om Joddski-billettene gikk på rekordtid, er det helt uaktuelt å bytte til en større scene, slik konsertarrangørene gjorde med Sondre Justad-konserten.

– Vi gikk tidlig ut med at vi ikke blir å flytte konserten til Joddski. For det første har vi allerede et arrangement i storsalen, og for det andre er det et ønske fra artisten om å ha det intimt, sier Jørgensen.

Nordeng er for tiden aktuell med singelen «Bjørn Sundquist» og albumet «Bygdedyret», som har release i starten av oktober.

LES OGSÅ: Lover å sparke høstkalde rumper varme

Ekstrakonsert på nyåret

Derimot har Driv jobbet på spreng for å få til en ordning, slik at flest mulig får se Joddski. Muligheten kommer på nyåret.

– På grunn av det store etterspørselen etter billetter har vår bookingansvarlig, Robert Dyrnes, jobbet på spreng med å få en ny konsert til våren. Jeg kan bekrefte at det blir en ny konsert lørdag 23. april på SNN-Scenen med en kapasitet på 800 stykker. Dette blir tøft! sier Jørgensen.