- Jeg blir oppriktig lei meg

Trine Lise Olsens forestilling "Æ har rætt" har mottatt strålende kritikker siden premieren i 2013. Likevel glimret Oslo-pressen med sitt fravær da komikeren hadde nypremiere på Latter i går.

Komiker Trine Lise Olsen skulle gjerne sett at noen av Oslo-avisene hadde prioritert å anmelde nypremieren av "Æ har rætt" på Latter torsdag. 

kultur

- Det er frustrerende! Jeg blir oppriktig lei meg for at de ikke synes jeg fortjener omtale for det jeg har gjort, sier Trine Lise Olsen på telefon fra Oslo.

LES OGSÅ: Skal sjarmere TV-seerne

I går kveld hadde komikeren nypremiere på stand up-showet "Æ har rætt"på Latter i Oslo, en forestilling som hun har høstet strålende anmeldelser for siden premieren på Hålogaland Teater i november 2013.

Anerkjennelse

Til tross for terningkast 6 hos blant annet iTromsø, Altaposten og Adresseavisen, lot ingen anmeldere fra Oslo-avisene seg lokke til gårsdagens nypremiere. Det reagerer Olsen på.

- Det var ingen der. Må man være kjent for at Oslo-avisene skal anmelde showet ditt? I så fall blir man jo heller aldri mer kjent, påpeker Olsen frustrert.

Hun forklarer at Stand Up Norge var i kontakt med flere av Oslo-avisene i forkant av premieren, men så vidt Olsen vet har de ikke fått noe forklaring på hvorfor forestillingen hennes ikke er en prioritet.

- Det handler om å få anerkjennelse for det man holder på med. Da er det kjedelig at ingen dukker opp, mener komikeren.

LES OGSÅ: Tromsøpublikummet får ikke nok av denne jenta

God respons

Til tross for manglende interesse fra hovedstadsavisene, var det god respons fra salen, som var tilnærmet full. I tre uker fremover skal hun stå på Latters klubbscene.

- Det gikk kjempebra og jeg fikk så mye fin respons fra publikum på at dette var noe som rørte dem. Det er superhyggelig, påpeker Olsen.

LES OGSÅ: Knallsuksess for Trine Lise Olsen