Marlin i studio

Lene Marlin spiller inn plate i Bergen i sommer. Tromsøartisten låner Magnets studio på Askøy.

  Foto: Ann Sissel Jenssen

kultur

Popstjernen fra Tromsø har brukt mye tid på Askøy denne sommeren, skriver Bergensavisen. Avisen har ikke fått bekreftet at Marlin benytter studioet, men skriver at de har fått vite at hun har vært der flere perioder og ikke holdt seg skjult når hun har tatt seg en tur på byen.

Gleder du deg til Marlins nye plate? Si din mening under!

Lene Marlin ga sist ut "Lost in a moment" i 2005 som ikke ble en like stor suksess som debuten "Playing my game".

Magnet, eller Even Johansen som han egentlig heter, er i likhet med Marlin kjent for å holde en lav medieprofil. Mannen som eier studioet Marlin spiller inn i, vant tidligere i år Spellemannsprisen som beste mannlige artist for albumet "The simple life".

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur