ht.no"/>

Tegnet seg til New York

Marit Victoria Wulff Andreassen fra Kasfjord i Harstad har fått et reisestipend på kr 15.000 til et planlagt studieopphold i New York.
kultur

Det er fylkesråd for kultur og helse, Synnøve Søndergaard som står for tildelinga.

Fylkesråden har gjort billedkunsten til et prioritert kulturfelt i Troms. Denne gang er det en av fylkets unge kunstnere som blir en del av denne satsingen.

Wullf Andreassen er invitert til The Drawing Centre i New York i forbindelse med at hun er blitt antatt i deres arkiv, skriver Troms fylkeskommune i ei pressemelding.

The Drawing Centre, forbund, arkiv og galleri for tegnere, kan best sammenlignes med Tegnerforbundet i Norge.

Wullf Andreassen er invitert for å presentere egne kunstverk, men reisen skal også inkludere et studieopphold i New York.

- Her vil hun kunne møte et stort tegnermiljø, få mulighet til å introduseres for et nytt marked, og ikke minst vil hun kunne oppsøke interessante scener hva angår hennes tematiske fokus, skriver fylkeskommunen.

11. november åpner Wullf Andreassen salgsutstilling ved Tegnerforbundet i Oslo.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur