MICHELLE ISELIN BJELLMO"/>

Festivalsommeren:

Programmene spikres

Glem regnet og snøen. Hvilke sanger vil du danse til i midnattssola?
kultur

Sommeren betyr festivaltid for mange. Og i Tromsø er det ingen unntak. De to største musikkfestivalene i Tromsø, Døgnvill og Buktafestivalen, lanserer flere og flere artister fremover. Men hvilke artister vil du danse til i midnattssola?

Si din mening om artistene som er booket til nå!

Døgnvill kan friste med store navn som vekker minner hos ungdommen fra åttitallet, og med A-ha på plakaten lover festivalsjef Hogne Rundberg høyt trykk.

- Dette er grisesvært A-ha er kanskje det største norske bandet gjennom tidende. Det er den eneste konserten i Nord-Norge og jeg er sikker på at A-ha kommer til å trekke mye folk til festivalen.

Og om A-ha ikke får fortgang i din dansefot, gjør kanskje storrockerne i Clutch det. For de amerikanske rockerne er årets headliner på Buktafestivalen.

- De er et av disse bandene som spiller ærlig og oppriktig rock sånn som de mener at det skal spilles. Da vi startet opp Bukta var det med mål om å få verdens tøffeste rockeband til Tromsø. Clutch er veldig midt i blinken i forhold til det, sier Dyrnes.

Til tross for at store navn allerede er på plakaten hos både Døgnvill og Buktafestivalen, er det fortsatt spilletid nok til en rekke andre artister, som ikke ennå er blitt lansert.Hvis du kunne bestemt, hvem ville du sett på scenen i Telegrafbukta eller på Valhall? Kom med ditt forslag her!