En usladdet sekser

"Tromsø"s teateranmelder Helge Matland triller en blank sekser for HTs nye forestilling - "Hunden i høyet - en usladda komedie".

6

HEFTIG PREMIERE: "Hunden i høyet", HTs forestilling med premiere torsdag kveld, får strålende kritikker av "Tromsø"s anmelder. Her ser vi skuespillerne Maria Brock til venstre, Joachim Rafaelsen og Ida Holten Worsøe på rygg. 

kultur

Forestillingen, som hadde premiere i kveld, er nemlig intet mindre enn utrolig bra og er noe av det friskeste jeg har sett av teater på lang tid!


Historien forestillingen bygger på er ikke all verden. En god, gammel komedie med forviklinger. Men stykket er utført stilig og med utrolig gode skuespillerprestasjoner. Spillestilen er fysisk og skuespillerne gjøgler og har det tydelig artig på scenen.


Elegant


Koreografen som har jobbet med bevegelsene på scenen har gjort en meget god jobb, enten det er snakk om elegant dans eller mer friske, frodige og sprudlende scener. En utrolig bra forestilling, der man har grepet tak i en helt grei fortelling og gjort noe stort!


Riktignok er det enkelte ting som ikke fungerer så godt, men her er det så mye bra at forestillingen fortjener et sjeldent halvdusin med øyne på terningen.


Les hele anmeldelsen i fredagens papirutgave av "Tromsø"!