Nominert til bloggpris

Har hun Norges beste makeup-blogg?

  Foto: Privat

  Foto: Eivind A. Hansen

kultur

Michelle Ailén Fredriksen (18) fra Tromsø skriver om makeup på sin personlige blogg og nå er hun nominert til årets makeup-blogg av kvinnemagasinet Vixen.

Vixen står bak Norges første blog awards som arrangeres onsdag 9. februar.

- Blog Awards har lenge vært en suksess i Sverige, og vi kjente at det nå var på høy tid at også norske bloggere fikk den anerkjennelsen de fortjente, sier Marianne Jemtegård, initiativtaker og sjefredaktør i Vixen.

Om Fredriksens blogg skriver Vixen:

Eksperimentelle og herlig kreative Michelle legger mye jobb i nettsiden og er flink til å dele av sin brede erfaring. Resultatet er en lekker makeupblogg som aldri slutter å inspirere.

- Det er jo over all forventning at jeg skulle bli nominert, særlig siden jeg bare har blogget ei kort stund, sier Fredriksen til iTromsø.

Hun ble inspirert av en annen makeupblogger for omtrent ett år siden, og har siden da blogget regelmessig.

La brudesminke

- Jeg hadde opprinnelig ikke så mye kunnskaper om temaet, men har lært underveis ved å prøve, feile, teste produkter, lese bøker, se videoer, og lære meg selv.

At hun har lesere er det ingen tvil om, og med det kommer også tilbud.

- I sommer fikk jeg faktisk forespørsel om å legge brudesminke. Det var artig og noe jeg kunne tenke meg å gjøre mer av, sier Fredriksen.

Men i morgen er det først og fremst klappet og klart for Vixen Blog Awards

Det skal deles ut blogger i ti forskjellige kategorier: Årets gatemoteblogg, makeup-blogg, inspirasjonsblogg, beste dagens outfit-blogg, moteblogg, fotoblogg, internasjonale blogg, kjendisblogg, nykommer samt hederstittelen årets blogger.

Jemtegård mener at det norske bloggmiljøet har eksplodert de siste par årene, og Vixen awards er et forsøk på å fremme kvalitet, kreativitet og nyskaping blant norske bloggere.

- Det finnes mange sterke og spennende stemmer der ute, og gjennom Vixen Blog Awards ønsker vi å løfte disse fram i lyset, sier hun.

Bloggprisene deles ut i forbindelse med "et stjernespekket awardshow av beste merke" med innlagte overraskelser på Folketeateret i Oslo.

Inntil nå nylig har det vært mulig for publikum å stemme på sine favoritter på Vixens nettsider, men i tillegg får fagjuryer bestående av nøkkelpersoner fra motebransje og media sitt å si. Stemmene fra juryene og publikum teller halvt om halvt.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

kultur