Tredje sesong av "Hver gang vi møtes" får med seg en tromsøartist. Det blir Anneli Drecker, kjent som både soloartist og ikke minst fra suksessrike Bel Canto.

Anneli Drecker (44) får med seg blant andre Samsaya, Lars Lillo Stenberg og Aleksander Rybak i høstens innspilling av TV2s store seermagnet.

Koselig

Tromsøartisten er en stor fan av programmet og gleder seg til å bli en del av det.

- Jeg synes det er et fantastisk program, både for artistene og publikum, veldig koselig. Har fulgt med på de tidligere programmene og synes de har vært veldig koselige, sier Drecker til Dagbladet.

Lene Marlin fikk mye oppmerksomhet da hun deltok i sesong to av programmet. Anneli Drecker setter pris på at formatet ikke ligner andre realityserier.

- Jeg syns det er flott at profilerte artister hedrer hverandre. Også liker jeg at det ikke er noen konkurranse, sier Drecker til avisen.

TV-vant

Anneli Drecker er slett ikke fremmed for musikk-konkurranser på TV. Hun satt én sesong som dommer i "Idol" i 2004 og var også med i "Stjernekamp" på NRK i fjor.

Det burde for øvrig være nok å ta av for de andre artistene som skal covre Drecker og Bel Canto i "Hver gang vi møtes". Hits som for eksempel "Shimmering, warm and bright", "Rumour", "Feels like I'm already flying", "You rock my world tonight" og "Images" er bare noen av låtene som bør være godt kjent for TV-publikummet.

- Jeg ser mest frem til å jobbe ut låter fra de andre artistene. Det er så mye bra og crazy materiale å hente her, sier Drecker til TV2.no.

Hysteri

Drecker innrømmer at det ikke er alt hun gleder seg til ved programmet.

- Jeg gruer meg mest til terningkastene og evalueringen av låtene. Da blir det plutselig litt alvor over det hele. Presse og hysteriet rundt programmet ser jeg heller ikke så mye frem til, medgir tromsøkvinnen.

Innspillingen foregår altså i høst, men serien går ikke på TV før i 2014.

– Vi er svært glade for å ha fått med oss disse syv. Vi har valgt en gruppe artister med vidt forskjellige uttrykk, og det skal bli utrolig spennende å høre dem tolke hverandres låter, sier Pil Gundelach Brandstrup, programdirektør i TV 2 til TV2.no.