Sporty gladska

Ska Patrol gikk inn med både kropp og sjel for å dra publikum med.

4

kultur

En enslig sjel hadde inntatt det jomfruelig hvite filtteppet foran scenen i Bukta da Ska Patrol gikk på som første band klokka 17 torsdag.

Det er dermed ikke verdens mest takknemlige jobb å skulle dra massene med på umiddelbar dansemoro. Det er nærmest opplest og vedtatt at man ikke beveger seg noe særlig før første band er ferdig.

Desto større respekt står det av innsatsen fra våre lokale reggaehelter som gjøv løs uten frykt.

Det åtte mann store bandet starta ballet med "Arctic Ska" en herlig hoppelåt som satte standard for de idrettslige og musikalske prestasjonene publikum hadde i vente.

I tillegg til å servere gladmusikk av beste merke, byr nemlig Ska Patrol på et sceneshow som krever både utholdenhet, styrke og koordinasjon fra nær sagt samtlige medlemmer.

Musikerne sprang rundt i vel koreograferte øvelser, og bidro sterkt til å fortelle den musikalske historien på sin måte.

Og når bandet i tillegg både bruker humor og a cappella-innslag, så er det lett å skjønne konferansier Lars Nordmo som henviste til at bandets musikk kalles ei "lykkepille i mørketida".

Desto bedre stemning ble det for publikum som kunne glede seg over ei standhaftig sol som sto imot presset fra skyene de første timene i Bukta.