Tromsøkjendis fronter denne reklamekampanjen:

Nå ser du henne på norske tv-skjermer

Se tromsøjenta i den ferske reklamefilmen til VitaePro.

kultur

- Det var en morsom prosess der sønnen min filmet med iphonen min før jeg deretter selv redigerte prøven til reklameoppdraget i imovie, forklarer Lisa Stokke.

Det var så vellykket at Stokke, som er bosatt i England, fikk hovedrollen i VitaePro sin nyeste reklamefilm som skal rulle og gå på norske TV-skjermer sommeren igjennom.

- Det er snakk om en ganske stor kampanje der jeg spiller ei vaskedame på et sykehus som er trøtt og sliten. Med VitaePro blir jeg imidlertid fjong og fin med masse energi. Når jeg blir vekt av en av sykehusets leger, som spilles av Håvard Bakke, viser det seg imidlertid at jeg har drømt hele greia. Det er en veldig søt video, forklarer hun.

LES OGSÅ: Tromsø er godt representert på "Allsang på grensen"

Reklameerfaring

Selv om Stokke for mange nok er mest kjent for sine opptredener på teater- og musikalcener, har hun med årene også opparbeidet seg en god del erfaring fra reklamefilmer.

- I Norge har jeg kun én gang tidligere vært med i en reklame. Det var for Norsk Tipping, en film som ble lagd av Harald Zwart. I England har jeg imidlertid reklamert for blant annet Virgin Media sammen med Usain Bolt, for East Coast Trains, en melkesjokolade, samt at jeg har vært med i en ølreklame i Østerrike, forteller 39-åringen, før hun legger til:

- Jeg synes det er ganske morsomt å jobbe med reklamer. Jeg får gjøre mye forskjellig, samtidig som det er en intensiv og gøy prosess.

Ungdomsminner

Nå som jobben for VitaePro er i boks, er det oppsetningen av "Chess in Consert" i forbindelse med Sjakk-OL i Tromsø om en knapp måned som står for tur.

LES OGSÅ: Skarphallen blir musikalscene

Her skal Stokke spille rollen som "Florence", i det som blir en konsertversjon av den svensk/britiske musikalen som så dagens lys for første gang i 1986, og siden har vært satt opp i ulike format verden over.

- Jeg har alltid vært glad i "Chess". Jeg husker at jeg og mine venninner brukte å høre på LP-plata på ungdomsskolen. Faktisk var låter fra "Chess" noe det første jeg så musikkvideo av på MTV, minnes Stokke.

LES OGSÅ: Stokke tror på travelt år

Sentral rolle

39-åringen er nå i full gang med å lære seg sangtekstene til de to oppsetningene som går av stabelen i Skarphallen 3. og 4. august. Rollen som "Florence" er nemlig svært sentral i "Chess".

- Jeg har ikke helt tellingen på hvor mange låter jeg er med på, men det er mange. Jeg er inn og ut av scenen hele tiden, forteller Stokke.

Dette er imidlertid ikke første gang den London-bosatte tromsøværinger er med i en oppsetning av sjakkmusikalen.

- Jeg spilte samme rolle da "Chess" ble satt opp i 2006 av Bømlo Musikallaug, men det begynner som sagt å bli noen år siden.

LES OGSÅ: Lisa Stokke i storfilm fra Disney

Legger ferien til Tromsø

Oppsetningen i Skarphallen har Stokke store forventninger til.

- Jeg gleder meg veldig. Med 80 personer i koret og fullt orkester tror jeg det blir en storslagen opplevelse, rett og slett.

Ettersom konsertene i Tromsø foregår i skoleferien, tar Stokke med seg både mannen sin og begge barna nordover.

- Jeg starter prøvene her 28. juli, så kommer de oppover når de er unnagjort. Da skal vi feriere her alle sammen, noe jeg gleder meg veldig til. Vi skal blant annet besøke Sommarøya, avslører Stokke.

LES OGSÅ: Lokale stjerner i sjakkmusikal