Motorpsycho til Bukta

En av de virkelige storhetene innen norsk rock inntar scenen under Buktafestivalen i sommer. Hva mener du om Bukta-bandene? Bildespesial: Publikum i Bukta 1 I Publikum i Bukta 2 I Publikum i Bukta 3
buktafestivalen


Håvard Stangnes i Buktafestivalen er svært glad for at han endelig kan presentere det trønderske bandet for buktapublikummet. Det har han ventet lenge på. Bandet har nemlig stått på ønskelisten til festivalen i mange år.

– Vi har prøvd å få Motorpsycho til Buktafestivalen hvert eneste år. Endelig har vi lyktes, sier Stangnes.Rockehistorie

– Få vil være uenige i at Motorpsycho er et av de desidert viktigste og beste rockebandene i Norge i nyere tid, ja for den saks skyld gjennom hele norsk rocks historie, sier han.

Bandet har ikke for vane å gjøre veldig mange festivaljobber på en sommer. Derfor er det ekstra gøy for Stangnes at Buktafestivalen er på spillelisten deres i sommer.

– Jeg vet faktisk bare om én annen festivaljobb de skal gjøre i sommer, sier han.Variert

Siden Motorpsycho ble dannet i 1989 har de vært igjennom en rekke sjangere, fra metal, gjennom støyrock, pop, country, prog og jazz. Deres siste plate "Little Lucid Moments" kom i 2008 og inneholder kun fire sanger med total spilletid på nærmere en time. Dette er med andre ord ikke et band som er umiddelbart tilgjengelig for de store massene. Det bekymrer ikke Stangnes seg for.

– Fanskaren til bandet er utrolig dedikert, og det finnes en del av dem i Tromsø. Motorpsycho har rykte som et meget solid liveband. På scenen er uforutsigbarheten bandets varemerke og da har en imponerende låtkatalog å velge fra, sier han.Disse er klare for Bukta 2009:

* Tommy Tokyo & Starving For My Gravy

* deLillos

* Bob Hund

* The Sadies

* The Wombats

* Peter Pan,

* Speedrock

* The BlackSheeps

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

buktafestivalen