RIKKE LANGE"/>

Vant spillejobb

Ingen enkel jobb for Bukta å plukke ut tre vinnere som skal spille på sommerens festival.

  Foto: Ida Ramberg

buktafestivalen

Med 61 demoer levert og skyhøyt nivå, var det ingen enkel jobb for Bukta å plukke ut tre vinnere som skal spille på sommerens festival.

Men i kveld ble det klart at Peter Estdahl fra Tromsø, Jack Stillwater fra Dyrøy og Mara And The Inner Strangeness fra Nordreisa/Kåfjord/Tromsø har vunnet spillejobb på Buktafestivalen.

Rekordmange bidrag

Buktafestivalen fortsetter sitt samarbeid med Gramo for fjerde året, og årets demokonkurranse «Vinn en spillejobb på Bukta» har medført rekordmange bidrag. Blant de 61 demoene som er sendt inn, plukket en jury bestående av representanter fra Bukta-staben og Gramo plukket ut de tre heldige vinnerne.

De vil få spilletid under Buktafestivalens kveldsprogram i sommer i Paradisbukta eller Little Henrik alt etter hva som passer best.

Les mer om saken i onsdagens papirutgave av iTromsø!Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

buktafestivalen