Får sjansen på Bukta

Vant talentkonkurranse. Nå er det Buktafestivalen neste.

Monolith House (til venstre) og Adjentist får sjansen på Buktafestivalen til sommeren.  Foto: Buktafestivalen

buktafestivalen

Det var bandene Adjentist og Monolith House som stakk av med seieren i Bukta talenter.

Målet med talentkonkurransen er å gi unge, fremadstormende band muligheten til å kvalifisere seg til å spille på sommerens Buktafestival.

Spilleglad

Juryen, bestående av Robert Dyrnes, Kari Westergaard og Emil Bekkevold, har mange godord om vinnerbandene.

- Både Monolith House og Adjentist viste spilleglede og publikumstekke, og hadde begge noe å komme med i form at låtkvaliteter og ferdigheter, sier juryen til bukta.no

Adjentist beskrives som et band som spiller progressiv metal. Gjengen, med bakgrunn fra blant annet Betablok og Madness of Mordi, har ifølge Buktafestivalen rukket å få mange fans i Tromsø.

LES OGSÅ: Fra Arizona til Bukta

Utrolig fornøyde

Monolith House, på sin side, spiller post-punk og har bare holdt på i et par måneder. Her nevnes inspirasjonskilder som Joy Division, The Doors og The Ramones, for å nevne noe.

- Det var tidenes høyeste nivå i år, og det er vi utrolig fornøyde med. Tydelig at det er mye kvalitet som rører seg i byen for tiden, og derfor var det vanskelig å velge seg ut kun to vinnere i dag, heter det i juryens begrunnelse for at akkurat disse to bandene ble valgt.

LES OGSÅ: Åpner Buktafestivalen

I tillegg til vinnerne deltok Switchgun Rebels, Blood Forest Family, Black Flames og Free The Mooch i finalen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

buktafestivalen