- For det første kan de suge p***** min...

Slincraze med klar melding til politiet i Tromsø foran mange barn og familier tidlig på kvelden.

døgnvill

Da Slincraze entret scenen på Døgnvill hadde han en klar melding å starte med:

- Første melding går til Tromsø politi. For det første kan de suge pikken min og for det andre kan de dra til helvete! sa han.

Utsagnet kom tidlig på kvelden og det var mange barn blant publikum. Asbjørn Andersen hadde med seg ungene på seks og 11 år.

- Utrolig unødvendig

- Det var frekt sagt, den kunne han ha spart seg, mener han, selv om han ser at det hele nok var adressert til politimester Truls Fyhns uttalelser om bookingen av Snoop Dogg.

- Det var bare artig, repliserer sønnen Even Bøifot Andersen (11).

Festivalsjefen selv fikk ikke med seg utspillet fra scenen, men får det referert og sier da:

- Det var utrolig unødvendig. Det var vel kun for å tøffe seg, men det hadde han ikke trengt å gjøre fra hovedscenen på Døgnvill, sier festivalsjef Hogne Rundberg.

Likevel mener han at utsagnet får stå for Slincrazes regning. Politiet i Tromsø ønsker ikke å kommentere utsagnet fra artisten.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

døgnvill