JØRN NORMANN PEDERSEN"/>

Valhall blir gangsterparadis

Rapperen Coolio er klar for Døgnvill.
døgnvill

- Vi er kjempefornøyd med å få booket han. Han er en bra artist som også vet å lage god stemning, sier Stian Johansen, markedssjef i Døgnvill.

Coolio er nok mest kjent for låten "Gangsta's Paradise", som gikk som en farsott her til lands på midten av 1990-tallet. Bare i Norge solgte CD-singelen over 80.000 eksemplarer.

- Etter det jeg vet er det den mest solgte CD-singelen i Norge. Vi har hatt en tradisjon for å booke retrohelter til festivalen. Her passer Coolio godt inn, selv om han ikke var aktiv på 1980-tallet, forteller Johansen.

Coolio - "Gangsta's paradise" (artikkele fortsetter under videovinduet)

Norsk samarbeid

Selv om det så definitivt er noen år siden Coolio var i rampelyset, avviser Døgnvill-staben at han er et såkalt "one-hit-wonder". Blant annet viser Stian Johansen til rapperens ferske samarbeid med den norske duoen Erik & Kriss.

- Han hadde også stor suksess med låten "C U When U Get There". Han har så absolutt flere gode låter, og holder fremdeles koken.

Flere artister gjenstår

I forrige uke annonserte festivalen at de ennå hadde elleve artister igjen å annonsere. Johansen ønsker ikke å røpe for mye om hvem som gjenstår, men kan fortelle at noen av dem vil være lokale navn.

- I likhet med tidligere år ønsker vi å være en scene for lokale artister. I tillegg har vi et par andre spennende ting som vi vil komme med i løpet av de nærmeste ukene, sier Stian Johansen.

The Prodigy, Ozzy Osbourne, A-ha, Bel Canto og Band of Horses er blant artistene som allerede er klar for årets festival.

Har Døgnvill infridd med sine bookinger så langt? Si din mening!

døgnvill