Ikke Døgnvill i vinter

Planene om Døgnvill på vinteren legges på is inntil videre. SI DIN MENING: Hadde du gledet deg til vinter-Døgnvill?

  Foto: MARIUS HANSEN

  Foto: Eirik Bjørklund

døgnvill

Døgnvills vinterlige versjon skulle egentlig arrangeres i Skarphallen i mars. Men nå bekrefter festivalleder Hogne Rundberg overfor NRK at vinterfestivalen er utsatt.

- Planleggingstiden ble for kort, sier Rundberg.

itromso.no skrev allerede tidlig i januar at planene sto i fare for å bli skrinlagt på grunn av tidspresset. Nå er altså avgjørelsen tatt.

Døgnvill vinter fikk i sin tid 1,5 millioner i støtte. Nå blir det heller fokus på å få til noe på vinteren i 2012.

- Festivalen skal være grisetøff! Og da kan det kanskje være bedre å satse for fullt allerede nå mot høstens utendørs Døgnvill og vinter-Døgnvill 2012. For om vi bare klarer å sette sammen en halvgod festival i mars, er det ingen vits, sa Rundberg i januar.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

døgnvill