MARIANNE LEIN MOE"/>

– Knirkefri festival

Mennene bak Døgnvill Vinter er strålende fornøyd med gjennomføringen. DEBATT: Er du enig?

  Foto: PREBEN OLSEN

døgnvill

Brødrene Jon-Eirik og Pål Jakobsen, som står bak festivalen, var tydelig fornøyd med hvordan helgas arrangementet har blitt avviklet.

– Det har gått kjempebra på alle områder, og vi tror publikum har hatt en god opplevelse, sier Pål Jakobsen.

Da vi møtte dem på VIP-området var det to rolige arrangører som tydelig også var ute etter kose seg med det de har vært bidratt til å skape.

Web-TV: Publikum triller terning for Halvdan

– Folk er blide og fornøyde, så da er også vi det. Det viktigste for oss er ikke om vi går i pluss økonomisk, men hvordan det hele blir mottatt, legger Pål Jakobsen til.

Takker de frivillige

Festivalen, som har solgt godt over hele linja, og hvor lørdagspassene raskt ble revet bort, har etter alt å dømme gått akkurat slik som den skal.

Les også: Glitrende, Elton!

– Mye av grunnen har er de frivillige som jeg må gi en stor takk til. Uten dem er det vanskelig å avvikle festivaler, sier Pål Jakobsen.

Fin idrettshall

Selv om det er første gang festivalen arrangeres, har ikke Jakobsen-brødrene hatt særskilt grunn til å bli stresset.

Alt om Døgnvill Vinter!

– Jeg har kost meg hele festivalen, og nå gjenstår det bare å evaluere hvordan det har gått, for å se om det blir noen endringer. Det er så flott å se hvor fint det har blitt her i Skarphallen, og jeg tviler på at man har sett en idrettshall være så fin som denne, sier Pål Jakobsen.

Er du fornøyd med Døgnvill Vinter? Si din mening i debatten!

døgnvill