Skallamann søker statister

Over 10 år og ikke redd for å danse? Folka bak "Skallamann" lover en alternativ søndagsopplevelse.

  Foto: Jon Terje Eiterå

film

"Skallamann" skal bli en kort musikalkomedie som skal spilles inn i Tromsø, og nå trenger regissør Maria Bock statister til en av filmens store scener.

- Vi trenger minst 300 statister som skal danse på Fjellheisen, sier Nina Erdahl, statistansvarlig for "Skallamann".

Scenen skal spilles inn søndag 10. oktober, og Erdahl understreker at man ikke bør la seg skremme av dansinga.

- Det er en fordel hvis man liker å danse, og ikke er redd for å ta noen moves, men dette er dansing som alle kan få til, lover hun.

Ifølge Erdahl kan dette bli en alternativ søndagstur for hele familien, for hun trenger alle slags folk fra 10 år og oppover.

- Dette blir en artig opplevelse for de som deltar!

Så hvis du er klar for en alternativ søndagsopplevelse, kan du melde deg på Facebook-gruppa hvor du også kan se koreografien som statistene skal følge.

Filmen skal spilles inn fra 10. til 18. oktober midt i Tromsø by og på Filmcamp i Målselv.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

film