I sin svært ærlige forestilling «Æ har rett» har komiker og skuespiller Trine Lise Olsen spilt for fulle hus på Hålogaland Teater i fjor høst. I vår valgte teateret å sette opp ekstraforestillinger i tillegg til turné. Også disse har blitt revet bort

Les anmeldelsen av stykket her!

- Det helt vilt. Den eneste dagen det ikke har vært utsolgt var mandag — en dag det vanligvis ikke spilles teater på — og da var det 90 besøkende, sier Olsen som har hatt en travel telefon de siste dagene.

- Venner og bekjente som ennå ikke har sett det har ringt som gale for billetter disse siste dagene, men det er lite jeg kan gjøre med det, sier en lattermild og ydmyk Olsen.

- Jeg er så takknemlig. Jeg elsker HT og Tromsø by!

Les også: Bestevenninnner på samme scene!

Treffer en nerve

Hun tror mye av grunnen til suksessen er at hun snakker om ting som vanligvis hysjes ned.

- Jeg tror nok flere kjenner seg igjen i mye av det jeg snakker om. Og tilbakemeldingene har vært helt vanvittige. Folk deler sine egne historier med meg og flere har fortalt at jeg setter ord på ting de selv ikke finner ord for, sier Olsen.

- Når noen åpner slusen, så renner det ut.

Les også:Kjærlighet ved første latterkule!

Ut på tur

Etter fulle hus i Tromsø skal stykket nå ut på turné i Troms og Finnmark. I stykket forteller Olsen om livet og oppveksten i Finnmark — på godt og vondt og dønn ærlig.

- Hvordan blir det å spille stykket på hjemplassen?

- De vet jo godt hvem jeg er og kjenner historien min, men det er jo også ting de ikke har hørt. Spesielt historiene fra ungdomstiden kan bli litt skummel å dele, men jeg tenker det ikke er noe å spare på lenger, sier Olsen.

- Hva med dem som ennå ikke har fått med seg stykket her i Tromsø?

- Da kan jeg anbefale en weekend på Finnsnes!

Følg oss på facebook!