TV2 lanserer i dag sin nye underholdningsserie «Truls á la Hellstrøms Bistro». Der vil seerne kunne følge Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm gjennom ti episoder når de åpner opp en pop-up Bistro sammen.

Hellstrøm har tidligere vært helt konsekvent i sine uttalelser når det kommer til å drive restaurant igjen og stått fast på at den karrieren er over, ifølge TV2.

Men med sin evige optimisme har Truls Svendsen tenkt: Hvor vanskelig kan det egentlig være?

– Jeg elsker jo å gå på restaurant, og etter å ha reist rundt på de beste restaurantene i verden sammen med Eyvind, så har jeg blitt mer og mer nysgjerrig på hva som faktisk skal til for å drive en selv. Men det er jo klart, jeg går inn i dette med skrekkblandet fryd, og håper virkelig at vennskapet vårt tåler dette, uttaler Svendsen i dagens pressemelding.

– Jeg hadde lovet meg selv å aldri drive restaurant igjen, men som så mange ganger før, så klarer Truls å lure meg med på ting. Og når vi først skal gjøre dette, så må vi gjøre det ordentlig. Jeg skal sørge for at maten er i toppklasse, men Truls kommer til å få sjokk over hvor mye arbeid det faktisk er. For jeg har satt som krav at han tar ansvar for alt det administrative, samtidig som han må bidra på kjøkkenet og i serveringen, repliserer Hellstrøm.

Gjester kan søke om resturantplass

«Truls á la Hellstrøms Bistro» åpner i Oslo 29. mars, men holder kun åpent i en begrenset periode frem til 30. april.

Bistroen skal fungere som en pop-up-restaurant der seerne får oppleve på nært hold hvor kaotisk og krevende det er å drive et spisested.

Truls og Eyvind må sette menyen, skaffe råvarene, dekke på og pynte bordene, ta imot gjestene, tilberede maten, servere og samtidig gi gjestene førsteklasses underholdning og service.

– Alle kan søke om å komme og spise i bistroen, dessverre har vi begrenset med plasser, men vi håper at så mange som mulig vil komme, uttaler Svendsen.

Serien skal etter planen sendes på TV 2 til høsten.