10. desember kommer artisten Ramón til Tromsø. Konserten holdes på Driv, og skulle i utgangspunktet være en konsert for de over 18 år, men etter flere forespørsler om vergeordning på konserten, bestemte arrangørene seg for å åpne galleriet på SNN Scene til de under 18 år.

– Veldig populær

– Ramón er en veldig populær artist, spesielt blant ungdommen. Han har slått spesielt bra an på TikTok og er etter hvert blitt en storfavoritt blant det yngre publikummet, sier Daniel Skog, kommunikasjonssjef ved Studentsamfunnet Driv til iTromsø.

Tidligere i år danket han ut Karpe fra førsteplassen på Spotify-topplisten i Norge.

Skog forklarer videre at de ønsker å fremme kulturtilbudet i byen, særlig blant dem som er under 18 år.

– Det er fremtidens studenter det er snakk om, og da mener vi at det er godt å kunne åpne galleriet bare for dem og vise byens kultur- og studenttilbud.

God kapasitet

Skog opplyser om at det til sammen er 200 billetter som selges til de under 18 år.

– Galleribillettene er reservert til ungdommer mellom 15 og 18 år. De får en egen inngang, egen bar og toaletter hvor de skjermes fra avdelingen nede hvor det vil serveres alkohol. Det er en glede for oss å kunne invitere til konsert under trygge forhold, synes han.

Billettene ble lagt ut for salg på lørdag, og det er bare å sikre seg billetter mens de enda er tilgjengelige ifølge Skog.