iTromsø har tidligere skrevet om hvordan Marie Meyer klarte seg videre i runde to i The Voice, da hun havnet i en duettduell. Den gang knuste hun sin duellpartner Kristian Reite Grøtteland fra Ålesund.

Fredag er de i gang med siste program i knockout-fasen. 23-åringen fra Tromsø er på teamet til Jarle Bernhoft. Det ble duket for en nordnorsk knockout, da Meyer måtte konkurrere mot bodøværing Christa Sandreid.

I knockout-runden fikk deltakerne selv velge hvilken sang de skulle synge.

Bodøværing Sandreid gikk for en Mariah Carey-låt, nærmere bestemt «Vision of Love». Tromsøværing Meyer gikk for Silk Sonic-låten «Fly as me».

– Fy flate, ass. Begge to leverte. Det var dritkult å se. Dritkult å høre begge to. Dritkult å merke hvordan dere slapper av på scenen. Jeg elsker det, sa mentor Jarle Bernhoft etter fremførelsene og la til:

– Det er helt soleklart at dere hører hjemme på scenen.

Til slutte måtte Bernhoft ta et valg på hvem han ville ha med videre i programmet. Og han landet til slutt på tromsøjenta Meyer.

– Jeg er så utrolig takknemlig og jeg gleder meg utrolig mye. Jeg skal til live! Sjukt!, utbrøt Meyer da det ble klart at hun hadde gått videre.

Live-sendingene starter 28. april, altså om to uker.