Søndag gikk siste forestilling på årets Bragerevy av stabelen. Revyen er kjent for høy kvalitet i form av gode sketsjer og bra musikk. Noe som kan bekreftes av inntektene fra billettsalget.

– Kun fra billettsalget har vi fått inn rundt 73.000 kr. Det var rundt dette vi hadde regnet med, og da går vi sannsynligvis i et lite overskudd, forteller August Solvang, en av lederne under revyen.

Måtte sitte i midtgangen

Solvang delte lederrollen med Isak Engen Mortensen og Eline Tylden. Og alle tre kan fortelle om stort sett fulle hus i spilleperioden.

– Vi har hatt ganske gode publikumstall hele veien. Det har vært god respons og det virker som folk har trivdes, sier Tylden.

Og får støtte fra lederkollega Isak Engen Mortensen.

Det var vel i gjennomsnitt rundt 90 stykk per forestilling. Men vi hadde flere kvelder med fullsatt hus. I salen er det i utgangspunktet plass til litt over 100 personer, men enkelte kvelder var det så mange som 125 stykk å så på, sier han.

– Vi hadde en dag der det gikk litt skeis. Det var blitt overbooket på en av forestillingene, noe som kom fram kort tid før forestillingen begynte. Dermed kom det flere enn vi egentlig hadde stoler til, så det endte med at noen måtte sitte i midtgangen. Det var en krisesituasjon, men det løste seg greit og forestillingen var faktisk den med mest latter og trøkk på. Jeg tror alle dro derfra med et smil, legger Solvang til.

Regner med overskudd

Selv om alle tall ennå ikke er klare regner lederne med at revyen går i et lite overskudd.

Vi har ennå ikke fått oversikt over det vi har søkt i pengestøtte fra diverse kulturinstitusjoner i byen. Dermed er det vanskelig å gi en konkret oversikt over årets økonomi. Men som de fleste skolerevyer regner vi med å gå enten i null eller i overskudd, forteller Tylden.

Et eventuelt overskudd vil gå til å gjøre forutsetningene best mulig for neste års revy.

– Overskuddet vil gå til neste års revy i form av teknisk utstyr, rekvisitter og lignende, sier Mortensen.

– Det er greit å ha det som en slags reserve. I fjor gikk vi eksempelvis i underskudd og da er det fint å ha litt ekstra så ting går opp, legger Solvang til.