27- åringen som er oppvokst i Tromsø er tilbake i hjembyen for å se premièren av kortfilmen «Everyone is present» som vises under Tromsø internasjonale filmfestival onsdag og torsdag.

– Mye av grunnen til at jeg reiste opp hit er fordi jeg vil se reaksjonene til folk underveis. Det blir spennende og jeg håper folk synes filmen er morsom. Jeg tror det blir mye latter fordi det er så kleint. Mange kjenner seg nok igjen i den seksuelle kleinheten, sier Corral.

– Måtte kle av meg helt

Selv har han bare sett fem minutter av filmen og er spent på hvilke andre scener regissør Truls Krane Meby har tatt med.

– Hovedscenen i kortfilmen er hvor jeg og skuespillerkollega Tuva Kathinka-Dorothea Owren snakker over Skype.

De to rollefigurene har et langdistanseforhold og filmen handler om hvordan man skal holde nærkontakten med hverandre.

– Min rollefigur «David» mangler denne evnen og den intime delen av forholdet er fremhevet i filmen. Det å skulle ha sex på kamera er noe jeg ikke har gjort før. Scenen innebar at jeg måtte kle av meg helt, forteller 27-åringen.

Sex foran dataskjermen

– Det er kleint når man skal gjøre det foran en dataskjerm og samtidig skulle gjøre kjæresten kåt gjennom skjermen. Det er ikke noe jeg har så mye erfaring med selv, men jeg er en skuespiller som sier ja til det meste, sier Corral.

Han roser regissør Truls Krane Meby som, ifølge skuespilleren, er glad i improvisasjon og som gjerne lar skuespillerne prøve seg fram.

-Det første jeg tenkte var at jeg må gjøre det så reelt som mulig. Rett og slett gjøre det slik man ville gjort det i det virkelige liv.

-Jeg endte opp med en sokk for å dekke meg til og den sokken reddet meg, sier han med et smil.

SE VIDEO: - Det er helt kaos her når filmene er ferdig

Selvbevisst

– Jeg hadde ikke så veldig lyst til å stå helt naken foran lydmannen og filmcrewet. Det som er utfordringen med slike scener er at man blir veldig selvbevisst. Ikke bare hvordan man ser ut fra underlivet og ned, men også om man holder inn magen og slikt, forteller skuespilleren åpent.

Corral legger til at selv om han i starten slet litt så gikk det seg raskt til.

– Jeg vil ikke legge begrensninger på meg selv og det hadde vært kjipt dersom Truls måtte endret scenen fordi jeg ikke ville eller var redd, påpeker han.

SE VIDEO: 400 barn fikk med seg åpningen av utekinoen

Lager spillefilm

Corral og regissør Meby, som blant annet vant Skårungen-prisen for beste debut-regissør under TIFF 2014, holder også for øyeblikket på med en spillefilm i Oslo.

- Vi jobber med en improvisert spillefilm. Truls er en ganske mystisk regissør. Han forteller ikke så mye utenom de scenene jeg skal være med i, men filmen er basert på ulike historier som flettes inn i hverandre underveis.

Filmen er et drama som omhandler ungdommer i Oslo. Arbeidet med filmen har pågått i to år og skal snart være ferdig.

- Jeg tør ikke si når den er klar, men nå har vi bare noen scener igjen, sier Corral som har vært skuespiller siden han gikk på dramalinja på videregående skole i Oslo.

Han var blant annet med i ungdomsfilmen «Respekt» etter å ha spilt i det samme teaterstykket som ble laget av Johannes Joner. Da satte karrieren fart og siden har 27-åringen gjort mye teater og vært på turné rundt om i Norge.

- Det er fint å være tilbake i Tromsø og besøke lillebroren min. Det er lenge siden jeg var her sist, men alt er helt likt som før. Det er som en lekeby hvor det er kort avstand til alt, avslutter Corral med et smil.