DJ Sister Bliss, sniker musikken ut av høyttalerne på første låt. En låt som ikke var av Faithless. Faktisk var det bare fem låter som var av Faithless.

Ingen konsert

Men dette var jo i utgangspunktet ikke en konsert heller. Det er en såkalt Live PA, som står for Live Personal Appearance, altså at materialet er innspilt på forhånd, og vokalisten synger oppå. Noe vokalisten Maxi Jazz også gjorde. På fem låter. Den tynne mannen småsnakket, hoppet opp og ned og snakkesang når han kom på scenen, problemet var bare det at han var der litt for sjeldent.

Styrte showet

Showet ble i stor grad styr av duoens DJ Sister Bliss. Og det var merkelig nok da ting fungerte best: Når hun fikk styre showet alene.

De gode gamle låtene som " We Come 1" og «Music Matters» virket litt slappe og sparket ikke så hardt som man kanskje skulle håpe. Men alt i alt: Morsomt å se de som herjet MTV på midten av 90-tallet og utover, men litt skuffende å se så lite Faithless. Så ecstasyrusen de klarte å sette en hel generasjon i, har dessverre dabbet litt av.

D�GNVILL 2013: Fredag 30.08.2013 Faithless Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø Foto: Tom Benjaminsen