I en knæsj rød bukse entret den svenske prinsessen Zara Larsson scenen sammen med bandet og de to danserne hun hadde med seg. Mens hun åpnet med sangen «Bad boys» vrikket danserne på sine bare mager og prøvde å engasjere publikum. Det fungerte til dels. Det skal nemlig sies at de skapte liv og røre ved Zaras side. Danserne hadde god kontakt med hverandre, men kontakten mellom danserne og artisten manglet.

I tillegg var det merkbart lite kontakt mellom Larsson og publikum helt fram til siste låt.

Mye kjærlighet

Etter to låter introduserte hun på sjarmerende svensk en hjerteknusende sang om ugjengjeldt kjærlighet og ensomhet. "She"s not me" rørte nok flere dypt i hjerterota, selv om den også var noe pikete.

Midt i showet kom den store slageren «Uncover», en sang som har blitt spilt mye over radioen og er hennes kjennemerke til nå. Her var det flere som stemte i, tross et ganske utfordrende toneleie. Deretter skiftet Larsson antrekk, og kom ut på scenen igjen iført en svart skinnbukse og en klassisk hvit jakke, mens hun trådte til med et flott gjennomført cover av Adeles «Set fire to the rain».

Flere cover

Dette var imidlertid ikke det eneste coveret hun leverte, Beyoncés «Halo» ble også fremført med stor innlevelse.

Det virker som om Larsson trør på seg en hatt som får henne til å virke eldre enn hun er — kanskje litt for voksen til å være 15 år.

Hun avsluttet med sin egen «When worlds collide», en sang som fikk de yngste på første rad til å slå seg løs.

Ungjenta balanserte på en hårfin linje mellom å være søt og klissete, men holdt seg innenfor med en viss margin. Alt i alt leverte den talentfulle jenta med stor stemme såpass godt at det holdt til terningkast fire.

SJARMERENDE SVENSKE: 15-år gamle Zara Larsson sjarmerte folkemengden med den mektige stemmen sin. Foto: Tom Benjaminsen