Hun ble først kjent gjennom sin deltakelse i Idol i 2005 og har siden det etablert seg som artist. Nå er Tone Damli klar for Døgnvill og faller inn i lørdagsprogrammet mellom Insense og Violet Road. Dette vil si at hun står på Lillescenen mellom klokken 19.15 og 20.00. Festivalsjef Hogne Rundberg er glad for å få enda en kvinne inn på programmet.

– Det ble etterlyst damer på Døgnvill, så vi inviterte selveste dama. Tone.

SE HELE DØGNVILLPROGRAMMET

Noe for familien

Tone Damli faller inn i rekken med familieartister Døgnvill tilbyr. Fra før av er blant annet Zara Larsson, The United og Kurt Nilsen en del av denne pakken. Dette er noe informasjonssjef Helge Markusson er godt fornøyd med.

– Både fredagen og lørdagen har noe for familien. Mange klagde på at ikke VG-lista kom til Tromsø, men nå har jo vi et familieprogram som kan matche det.

Puster lettet ut

Det har vært et tøft år på bookingfronten og det tok en stund før alle headlinerne var i boks. Nå som programmet endelig er helt spikret kan arrangørene puste lettet ut.

– Forrige uke var spennende, men da vi sikret Band of Horses forsto jeg at vi var der. Nå som Tone også er klar kan jeg si meg godt fornøyd med det vi har å tilby, sier Markusson.

LES ALT OM DØGNVILL HER