De fikk ikke spille lenge, Saivu. En liten halvtime var alt de fikk, etter at Ole Paus hadde spilt en god stund over sin spilletid. Men det gjorde egentlig ikke så mye, for dette var tidvis en begredelig konsertopplevelse.

High School-rock

Bandet med, vokalist Lasse Kvernmo i spissen, har medlemmer fra både Troms og Finnmark. Ifølge dem selv bruker de også mye fra deres samiske kultur i musikken. Dette synes jeg ikke kom så altfor tydelig frem under kveldens konsert. Dette ble heller typisk amerikansk, og trekker linjer til sjangre som High School-rock og Nu metal. Derfor ender dette opp med høres ut som det er svært influert av band som Linkin Park og Korn.

Forferdelig lyd

Det er ikke noe galt med sjangeren. Det er lyden av bandet som nesten er uutholdelig. Fra de begynner å spille er det så grumsete og støyete at man så vidt får med seg vokalen til Kvernmo Dette tar seg i midlertidig litt opp på låten «Fix me» fra albumet Endings som kom ut tidligere i år.

Kjedelig og slitsomt

Det gjør dessverre ikke konserten særlig bedre.

Det blir rett og slett for mye ukontrollert bråk og dårlig lyd. Om det er slik det er meningen at det skal høres ut, eller om de rett og slett var uheldig med lyden, er meg ukjent.

Likevel trekker det seg betraktelig opp mot det som kanskje aller helst burde vært midten av konserten, men som dessverre er nest siste låt, nemlig «I bleed».

Selv om de har samarbeidet Guns N´ Roses gitarist Richard Fortus er dette altfor intetsigende, kjedelig og mer slitsomt enn kult.