Fredag var det klart for årets fjerde – og siste – duellprogram i The Voice på TV2.

Der måtte NRK-profil Morten Skatvik Strand (38) fra Senja og Tromsø takke for seg.

– Det føles ræva å ryke ut så tidlig. Jeg fikk ikke vist registeret mitt, så det var jo litt «bu-hu», sier Strand.

– Samtidig føles det også riktig å sende Tara videre. Hun er helt rå, og en fantastisk person. Vi skal heie på henne nå, legger sangeren til.

– Har vært «jækla» artig!

I fredagens program valgte mentoren til Morten, Rose og Tara å ta med seg Tara videre til knockout. Siden ingen av de andre mentorene ville «stjele» Morten eller Rose, var The Voice-deltakelsen over for begge.

– Du ble ikke valgt ut av noen av mentorene. Hva tenker du om dét?

– Som hevn så har jeg slutta å følge de andre mentorene på Instagram. Jeg regner med de angrer bittert nå, spøker Strand.

SKRYTER AV BANDET: Morten Skatvik Strand, her «in action» på TV fredag. Foto: Robert Dreier Holand/TV 2

Senjaværingen, som er mest kjent som programleder i NRK-programmet Gjør det sjøl, synes han har fått mye ut av deltakelsen i TV2s sangkonkurranse.

– Det har vært «jækla» artig! Dessverre kom jeg ikke langt nok til å bli influencer på heltid, hehe. Men for en fantastisk produksjon, crew og band. Bandet får for lite skryt altså. De er rockestjerner!

Strand skryter av «guttan sine i Trønderbataljonen»: Axel, Erlend og Øyvind.

– De later som de er så søte og snille på TV-en, men de er egentlig noen villmenn, haha! Ikke skriv det – eller jo da, bare skriv det.

Spiller inn nytt TV-program

– Hva er sjansen for at du stiller opp i en ny sangkonkurranse på TV?

– Det er 200 prosent sjanse for det! Jeg er akkurat ukjent nok til å være med på Hver gang vi møtes, og etter det er jeg akkurat nok «washed up» til at jeg kan være med på Stjernekamp. I’ll be back, lover Strand.

Programlederen er nå hjemme i Tromsø, og legger mange planer for tida fremover. Allerede neste uke starter innspillingen av hans nye TV-program.

– I tillegg til det nye programmet kommer det mer Gjør det sjøl til høsten, samt et par andre planer jeg ikke kan avsløre helt enda, avslutter Strand hemmelighetsfullt.